Fă o retrospectivă a parcursului european al Republicii Moldova, vizitând această expoziție tematică la Biblioteca Națională

Biblioteca Națională, expoziție-eveniment, Parcursul European al Republicii Moldova, Ziua Europei

În contextul celebrării Zilei Europei 2018 în Republica Moldova și a Anului European al Patrimoniului Cultural, Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită să urmăriți expoziția-eveniment cu genericul „Parcursul european al Republicii Moldova”.

Expoziția cuprinde o serie de documente si publicații privind dezvoltarea relațiilor si cooperarea Republicii Moldova cu UE, disponibile in sala de lectură a Centrului Pro-European de Servicii și Comunicare al BNRM, precum și cărți, albume din colecția serviciului Arte si Hărți al BNRM.

Totodată, vor fi expuse si unele documente disponibile la CPESC privind Consiliul Europei, un partener de bază al UE. Cooperarea dintre aceste două organisme se pozitionează ca fiind un proiect comun european, ce a obținut cel mai înalt nivel de relatii reciproce. Toate acestea oferă informații detaliate privind asocierea politică și economică UE-RM, asistența europeană, regimul liberalizat de vize, itinerariile culturale europene, etc.

Inaugurarea expoziției va avea loc marţi, 8 mai 2018, ora 12:00, în spațiul expozițional etajul I, blocul central, (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”).

Previous Lecție publică: „Lobby-ul legal - un instrument al democrației funcționale”
Next Învață să-ți gestionezi emoțiile! Participă la un training cu psihologa Svetlana Popa
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *