Explorează noțiunea de startup alături de Tekwill


startup

Cine organizează? Tekwill

Ce? Startup Battlefield                      

Când? 9 Noiembrie, între orele 9:30 – 22:30

Unde? Tekwill (Str. Studenţilor, 9/11)

Descriere:

Tekwill își deschide generos ușile pentru a întâmpina toți doritorii de a explora noțiunea de „startup” în cele mai diverse manifestări. Startup Battlefield, denumirea generică pentru cea de-a patra zi din cadrul Chişinău Startup Week 2017, e structurat în 5 evenimente distincte, pentru participanții care intenționează să cunoască investitori și antreprenori, startup-uri locale și să-și împrospăteze rețeaua de contacte.

Programul zilei:

  • 9:30 – 10:30: Shared Breakfast

    Oaspeți marcanți din industrie vor veni să împartă o ceașcă de cafea, trecând în revistă aspecte importante în domeniul afacerilor și startupurilor.

  • 10:00 – 17.00: Booth Fair

Ai un startup și vrei ca lumea să afle mai mult despre el? La Booth Fair , fiecare doritor de a-și prezenta startup-ul va avea parte de un stand expozițional cu pliante, broșuri, bannere, autocolante și orice alte materiale promoționale. Participanții vor avea șansa să povestească despre menirea produsului și să împărtășească cât de bun e.

  • 17:00 – 18:00: Tekwill Visionary Club

Tekwill Visionary Club este o platformă de comunicare și networking, în cadrul căreia lideri și trendsetteri în domeniul antreprenoriatului tech vor împărtăși cu membrii comunității locale viziuni și experiențe valoroase.

  • 18:00 – 20:00: IT Networking Event

IT Networking Event, ediția a V-a, te ajută să stabilești contacte și să construiești relații cu viitori colegi de echipă sau parteneri.

Pentru a participa, este important sa te înregistrezi, completând formularul

Sursa: pagina de Facebook a evenimentului

Previous Write an essay and win a WebHostingGeeks Scholarship
Next (Job) Sens Music este în căutare de manager de oficiu în orașul Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *