Training pentru studenţi în domeniul Mobile Journalism (MoJo)!


Training pentru studenţi

Mobile Journalism este o metodă de a anunţa povestiri media, la care reporterii folosesc dispozitive electronice portabile pentru a aduna, edita și distribui știri. Dacă eşti interesat de acest domeniu, participă la un training pentru studenţi şi află mai multe!

Acest training pentru studenţi în Mobile Journalism (MoJo) este GRATUIT. Cursul include 4 etape de instruire cu o durată totală de 2 luni:

  • Training in Mobile Storytelling (MoJo), oferit de formatori din US Agency for Global Media: Inna Dubinsky (USAGM, Washington) și Viacorka Francisak (digital media strategist). Limba de instruire este limba rusă. Participanții la training vor fi asigurați cu masa pe toată durata training-ului, iar cei veniți din regiuni vor fi cazați , drumul din regiuni, la fel, va fi rambursat.

Participanții pot selecta una din două perioade, în funcție de comoditate (training-urile sunt similare): OPȚIUNEA 1: 20 – 22 Ianuarie, 2020 (ora 09:00 – 18:00); OPȚIUNEA 2: 23 – 25 Ianuarie, 2020 (ora 9:00 – 18:00).

  • Instruire practică în teren, oferită de către membrii echipei AGORA (30 de ore de instruire practică). Limba de instruire este limba română.

OPȚIUNEA 1: 25 Ianuarie – 25 Februarie, 2020 (de 3 ori pe săptămână); OPȚIUNEA 2: 27 Ianuarie – 26 Februarie, 2020 (de 3 ori pe săptămână).

  • Oferirea de asistență în producția content-ului media personal, cu folosirea tuturor resurselor tehnice și profesionale AGORA (30 de ore de asistență). Limba de instruire este limba română.

OPȚIUNEA 1: 26 Februarie – 26 Martie, 2020 (program flexibil); OPȚIUNEA 2: 27 Februarie – 27 Martie, 2020 (program flexibil).

  • Stagiul la unul dintre partenerii media. Perioada poate varia de la 15 zile la câteva luni.

Absolvenții acestui training pentru studenţi vor primi diplome, care vor atesta performanțele dobândite.

Pentru a participa trebuie să completaţi formularul!

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, accesaţi link-ul: http://asist.tilda.ws/usagm?fbclid=IwAR0xTkg2QfJjSHZjpUn9sHH-VihnxBnzkrSrbEvNxz5Q_LmB4iYHSPiafBI.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la un curs de Web Development pentru începatori!
Next Eveniment pentru tineri: Setează-ţi rezoluţii pentru noul an alături de TECH Women
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 18 =