Eveniment online pentru tinerele ce vor să-și facă carieră în domeniul Data Science


eveniment online data science

Ești interesată de domeniul Data Science? Participă la o conversație online și obține informații de la Vera Troeger (Universitatea din Hamburg, Asociația Europeană a Științelor Politice) și Marina Wyss (Coursera), care au început cu succes o carieră în acest domeniu!

Evenimentul se adresează tinerelor fete și femei care își doresc o carieră cu accent pe știința datelor în general – fie că este vorba de cercetare sau practică.

Despre speakeri:

  • Vera Troeger este profesoară de științe politice comparate la Universitatea din Hamburg și președinte al Asociației Europene de Științe Politice. Anterior, a fost profesoară de economie politică cantitativă în departamentul de economie de la Universitatea Warwick și director al Școlii de vară din Essex în analiza datelor științelor sociale. Ea este redactorul-șef fondator al revistei emblematice a EPSA, Cercetări și metode în științe politice și actuală redactor-șef al Journal of Politics, una dintre cele mai prestigioase reviste în științe politice. Interesele sale de cercetare se află la intersecția dintre economia politică internațională și cea comparată, economia muncii, precum și analiza datelor cantitative aplicate și metodologia politică.
  • Marina Wyss este Data Scientist la Coursera. Ea este o absolventă Hertie School din 2020. În timpul petrecut la Hertie School, a fost asistentă didactică pentru modelare statistică și inferență cauzală, parte a echipei de conducere a Data Science Club și a lucrat ca asistent cercetător de date la Statistici INWT. Înainte de a veni la Berlin, Marina a lucrat în cercetări politice de piață, în campanii politice, în management non-profit și a petrecut câțiva ani conducând o mică afacere. Marina este licențiată în științe politice la Universitatea din California, Berkeley.

Discuția va avea loc în data de 27 mai 2021, ora 17.00- 18.00 (Berlin). Format: online, prin platforma Zoom.

Pentru participare este necesară înregistrarea prealabilă. Formularul îl găsești aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Planifică vara inteligent! Urmează un program de internship virtual la Upkey
Next Schimbarea în carieră o poți face chiar acum! Școala de Studii Avansate în Jurnalism începe procesul de admitere
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =