Eşti un tânăr voluntar activ?Vino la Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului!


tânăr voluntar

Dacă ești parte a unei instituții gazdă a activității de voluntariat, ONG sau tânăr voluntar și vrei să împărtăși tuturor experiența ta în domeniul voluntariatului, Fundația pentru Educația Non-Formală te invită să participi la Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului.

Activitatea se va desfășura în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO (bd. Ștefan cel Mare 169, Chișinău), pe data de 29 noiembrie 2019, orele 10:00-15:00. Are drept scop promovarea acțiunilor de succes din segmentul voluntariatului la nivel național, dar și diseminarea practicilor de voluntariat la nivel internațional. Beneficiar al acestei activităţi este persoana – tânăr voluntar.

Forumul este organizat în cadrul proiectului „Stand Up 4 Volunteering”. Prin acțiunile sale, oferă sprijin în dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor coordonatorilor de voluntari în implementarea politicilor de tineret, prin intermediul diverselor activități de abilitare profesională.

Organizatorii își asumă rambursarea cheltuielilor de drum și alimentarea participanților.

Pentru a te înregistra, completează formularul de participare din link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdi_CLRbNwFw9LZEGCogSpEBoG3U6r2oztur0VLpqHTuLHLIw/viewform, iar voluntarii vor fi contactaţi ulterior. Dacă ai întrebări sau doreşti să afli mai multe detalii, contactează numărul de telefon 068093861.

Proiectul „Stand Up 4 Volunteering” este organizat de către Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2019 al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Educație nonformală: Familiarizează-te cu activitatea Organizației Internaționale a Muncii în Moldova
Next Burse individuale în domeniul politicilor educaționale pentru tineri cercetători. Înscrie-te!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 15 =