Ești student/ă IT? Participă la BEST Hackathon: Codiseea


BEST Hackathon

Ești student IT? Ai idei îndrăznețe și îți place să explorezi? Atunci te invităm la un eveniment pe care pur și simplu nu-l poți rata – BEST Hackathon, întitulat Codiseea!

Evenimentul se va desfășura online, în perioada 5-6 decembrie 2020. Grăbește-te să te înregistrezi accesând: http://best.utm.md/hack20

Ce este BEST Hackathon: Codiseea?

O competiție IT în stil „Capture the flag” în cadrul căreia echipe a câte 4 persoane, ghidate de către un mentor, vor realiza mai multe sarcini într-un timp limitat oferit de organizatori. Astfel, participanții vor avea de parcurs o serie de probe interesante pentru a deveni câștigători, asemeni cum și Odiseu (eroul operei grecești „Odiseea”) a trecut peste toate obstacolele ca să ajungă acasă.Echipele câștigătoare vor fi premiate din partea organizatorilor pentru creativitate, rapiditate și ingeniozitate. 

Organizator: BEST Chisinau

BEST (Board of European Students of Technology) – organizație studențească care încurajează comunicarea, cooperarea și schimbul de experiență, având drept misiune dezvoltarea studenților. BEST Chisinau este unul dintre cele 96 grupuri locale BEST, localizate în 33 țări din Europa.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training pentru jurnaliști: „Cum devenim favoriții publicului la nivel național și internațional”
Next Top 4 personalități care au influențat industria IT
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *