Ești jurnalist de limbă română și vrei să informezi cititorii din diasporă. Implică-te într-un nou proiect

diaspora azi, agentie de presa, parteneri

Ești jurnalist și scrii în limba română? Aceasta este șansa ta să te afirmi. Agenția de presă „Diaspora AZI” (APDA) redeschide colaborarea cu jurnaliștii de limba română de pretutindeni.

Prin intermediul acestei colaborări, se urmărește creşterea gradului de informare al românilor din diaspora cu privire la evenimentele din comunităţile româneşti din străinătate şi cu privire la deciziile guvernului României privind românii din străinătate.

„Diaspora AZI” păstrează ca obiective specifice ale instituției realizarea unui produs editorial de calitate, care să informeze cât mai complet cititorii, să uşureze munca ziariştilor care urmăresc fenomenul diasporei, să îmbogăţească oferta de ştiri din mass media românească şi să ofere vizibilitate publicaţiilor româneşti din diaspora.

Zilnic, „Diaspora AZI” va transmite fluxul de ştiri realizate de colaboratorii agenției din străinătate, publicate pe portalul agenţiei, şi promovate prin intermediul site-urilor partenere și pe rețelele de socializare, transmise către instituții și abonați din ţară și din străinătate.

Dacă ești jurnalist de limbă română și activezi la una din instituțiile media românești din străinătate, ori ca freelancer în țara de rezidență, și vrei să te alături noului proiect „Diaspora AZI”, dă de știre pe adresa de e-mail a agenției diasporaazi.ro@gmail.com.

Alte detalii, afli la numerele de telefon +43.660.675.6486 sau +40.725.415.330, persoană de contact Sorin Istrate, redactor șef APDA.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CodeWăy - Mobile Conference revine. Vezi ce te așteaptă la ediția din acest an
Next Tinerii în cea de-a X-a legislatură a parlamentului Republicii Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *