Ești interesat de istorie? Participă la conferința internațională din Berlin

istoria, 100 de ani, primul război mondial

Vrei să cunoașteți tineri din Germania, Franța și Uniunea Europeană, țările candidate la aderarea la UE sau vecinii din sudul și estul Uniunii Europene? Vă interesează Europa, istoria și pacea? Vreți să aflați mai multe despre primul război mondial și consecințele acestuia? Vreți să știți cum alte societăți au experimentat războiul și cum puteți contribui personal la un viitor pașnic?

Participați în cadrul unei întâlniri internaționale și interculturale, care se va desfășura la Berlin între 24 și 18 noiembrie. În cadrul unui dialog cu reprezentanți din domeniul științei, al mass-mediei, al politicii și al culturii, veți avea ocazia de a aborda în mod creativ subiecte diferite în mod practic.

De asemenea, vor avea loc activități la fața locului în domeniul educației pentru pace, precum și un program suplimentar captivant, care include tururi alternative ale orașului, o noapte de film și de fotbal și vizitarea unor locuri de memorie și memorii în Berlin. Această întâlnire vă va oferi șansa de a întâlni oameni noi și de a afla ce cred colegii dvs. din alte țări despre subiectul războiului și al păcii în și în jurul Europei și în lume. Amintirea a milioane de oameni care au murit în timpul Primului Război Mondial (1914-1918) și repercusiunile sale au forme foarte diferite în fiecare dintre societățile și țările implicate.

Evenimentul este deschis tuturor tinerilor (studenți, ucenici, tineri profesioniști, stagiari etc.) care sunt interesați de acest subiect. Cu toate acestea, competențele de bază ale limbii engleze sunt o cerință, deoarece limba de lucru comună în timpul atelierelor este engleza.

Persoanele intersate sunt rugate să contacteze organizatorii la adresa de email OFAJ-DFJW-YouthForPeace@labconcepts.de.

Locurile sunt limitate. Doar 2 la număr au mai rămas.

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.fgyo.org/youth-for-peace/visa-checklist/call-for-applications-participate-in-an-international-youth-meeting.html

Previous Training pentru lucrătorii de tineret: BE ACTIVE, BE EMPOWERED!
Next Pe 29 august - 2 septembrie la chisinau se va desfășura Salonul Internațional de Carte Bookfest
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *