Ești amator de emoții și dorești experiențe de neuitat? Bucură-te de o terapie muzicală

cantoterapie, orange moldova, descopera festival, geta burlacu

Orange Moldova te invită la un eveniment inedit, în aer liber și plin de armonie – Cantoterapie cu Geta Burlacu.

Sesiunea de Cantoterapie va avea loc duminică, 16 iunie, începând cu ora 16.00, la Rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, Butuceni.

Evenimentul este gratuit și e perfect pentru doritorii de a ieşi din clişeele cotidiene printr-un exercițiu de stimulare a creativității, diminuare a stresului, echilibrare a stării psihofizice, dezvoltare a autoaprecierii, expresiei corporale și a capacităților vocale, într-o atmosferă plină de emoții pozitive și armonie muzicală.

Lecţia de cantoterapie va fi susținută de: Geta Burlacu, voce; Petru Haruta, trompeta, fluier, caval; Дмитрий Сергеев Dmitri Sergheev, saxofon; Slava Dashevsky, clape; Nikita Morozov, bass; Дима Тампей, chitară; Petru Moiseev, percuție.

Evenimentul se desfășoară în cadrul festivalului DescOPERĂ – Open Air Classical Music Festival 2019, la care Orange este partener. Instrarea este gratuită pentru ora de Cantoterapie cu Geta Burlacu. Accesul la alte evenimente din cadrul Festivalului DescOPERĂ se face în condițiile anunțate de organizatori.

Previous Creează aplicaţii şi instrumente web multimedia inovatoare la hackathonul de media
Next Înscrie-te la Școala de vară pentru tinerii cu inițiativă și descoperă antreprenoriatul social ca și o soluție pentru dezvoltarea comunitară
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *