Învață engleza gratuit cu Club #19


engleza gratuit club 19 tiraspol

Vrei să înveți engleza gratuit? Nu rata ocazia de a-ți face noi cunoștințe, comunicând în engleză!

Club #19 este o zonă deschisă pentru tinerii din Tiraspol, pentru o gamă largă de inițiative publice: de la discuții publice, prelegeri și prezentări, la concerte și expoziții.

O platformă interactivă care vizează exprimarea liberă a gândurilor, ideilor, discuției problemelor acute ale timpului nostru, istoria internă și mondială, educația civică, inclusiv prin mijloacele culturii moderne.

Unul din proiectele acestei platforme este Clubul de engleză gratuit, unde toți doritorii pot participa pentru a-și dezvolta abilitățile de comunicare într-o limbă străină!

Clubul englez este un loc în care toată lumea discută despre cărțile și filmele preferate, joacă, discută, împărtășește impresii și opinii exclusiv în limba engleză.

Aici nu puteți doar să vă mențineți nivelul de engleză sau să scăpați de frica de a părea prost în fața vorbitorilor nativi, ci și să vă refaceți vocabularul, să lucrați cu pronunție și, bineînțeles, să vă distrați bine.

Așa că pe 30 ianuarie, timp de 2 ore (19.00 – 21.00) petrece timpul distractiv și util, împreună cu alți tineri, învățând engleza gratuit!

Locația: str. 25 octombrie, 104

Acest club, este organizat periodic și este deschis pentru oricine, indiferent de nivelul de engleză. Chiar dacă nu originar din Tiraspol, dar ești acolo într-o călătorie de o zi, două, ușile îți sunt deschise și pentru tine!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, împreună cu youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Proiectul „Tekwill” caută profesori universitari cu idei inovative în domeniul tech
Next Filmul mut: baza cinematografiei. Vino şi petrece o seară de neuitat
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − eleven =