Tinerii de pot bucura de noua-veche „Aleea presei”


tinerii aleea presei

Orașul Chișinău a mai păstrat unele locuri dragi inimii locuitorilor săi, care poartă caracter cultural și necesar pentru societate. Unul dintre aceste minunate locuri de care se pot bucura, inclusiv, și tinerii, care a mai rămas este „Aleea presei”.

Amenajată în scuarul Catedralei, cu vitrinele vechi ce au pierdut o mare parte din sticlă și din imaginea estetică a orașului, în fiecare zi prin ramele lor obosite de ani și de ploi mai scotocesc ziarele proaspete, ceea ce ne spune că azi se mai citește presa și că această alee este utilă pentru societate.

Aceasta a fost cea mai importantă motivație pentru compania MOLDPRESA care a renovat această minunată alee cu 18 stenduri noi ce conțin ornamente naționale oferind colorit moldovenesc și o imagine estetică orașului.

Compania MOLDPRESA a ales acest scuar, ținând cont de trecutul glorios al acestei alei care a supraviețuit așa numita «perestroică», în timpul căreia societatea setoasă după informație a atins punctul culminant. În acele timpuri era necesar să stai la coadă la un chioșc de presă în cele mai matinale ore și nici atunci nu erai sigur dacă reușești să procuri ziarul preferat, prin urmare mulțimea se înghesuia pe aleea presei citind cu nesaț noutățile.

Compania MOLDPRESA fiind cel mai mare distribuitor de presă din Republica Moldova, și-a propus să fie inovativă, iar standurilor cu ziare să le ofere o nouă viață, care în fiecare dimineață vor fi completate cu presă proaspătă, făcându-le utile pentru fiecare dintre noi. Este o alee în care a depus suflet întreaga echipă, care speră că acest proiect social va fi unul benefic pentru locuitorii Chișinăului.

Alte evenimente și știri pentru tineri găsești pe pagina noastră.

Previous Job pentru tineri: Specialist în marketing
Next Training pentru tineri: Complexity Thinkshop - soluţia situaţiilor stresante
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *