Vino la un eveniment pentru studenți și susține-i pe cei care-și fac studiile în străinătate


eveniment pentru studenti gsorm

Participă la cel mai tare eveniment pentru studenți moldoveni, ce-și fac studiile în străinătate. Fie ești părinte, rudă, prieten…vino să-i susții și să te bucuri împreună cu aceștia de succesul studenților ce ne duc faima în lume.

Prima etapă presupune premierea persoanelor talentate și active. Aceasta va include concursul Galei, la care pot aplica toți studenții ce-și fac studiile în străinătate sau se află într-un program de mobilitate, accesând linkul http://galastudentilor.md/inregistrare-2019/.

Pe lângă aprecierea efortului și rezultatelor, vom aduce antreprenori cu un car de experiență, care te vor putea ajuta să transformi ideile în afaceri în cadrul secțiunii – Innovation Hub.

Pentru că istoriile motivaționale niciodată nu sunt deajuns, ori cât nu le-ai asculta, vom avea în calitate de invitați, persoane revenite, dornice să împartașe istoriile lor de succes, acasă.

Nu rata unicul și excepționalul eveniment pentru studenți ce-și fac studiile în străinătate. Vino la Tekwill, în data de 27 decembrie, să te energizezi, să creezi atmosferă celestă și să profiți de un moment convivial înainte de sfârșitul acestui an.

Alte detalii despre eveniment pentru studenți, afli pe pagina acestuia.

Gala Studenților Originari din Republica Moldova este un proiect creat de diasporă pentru diasporă. Acestea își propune identificarea și promovarea studenților originari din RM care urmează studii superioare la universități internaționale și obțin rezultate academice și extra-curriculare remarcabile. Proiectul a fost inițiat de „Jeunes Moldaves”, asociația tinerilor moldoveni din Franța, și desfășurat în parteneriat cu Biroul pentru Relații cu Diaspora (BRD). Cei doi parteneri au delegat organizarea ediției a IV-a 2016 unei echipe complet noi, aleasă prin concurs public și formată din tineri activi din diasporă, dar și ex-laureați GSORM. Echipa lucrează în parteneriat cu asociația « Forumul Absolvenților Reveniți » (FAR).

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eşti în căutare de un job în jurnalistică? Moldova.org angajează!
Next Evenimente culturale la Chișinău: vizitează Fabrica de Artă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 15 =