Vrei să devii un formator de opinie și să creezi un produs media diferit? Înscrie-te la Academy of Citizen Journalism

curs de instruire chisinau, academy of citizen journalism, asist

Academy of Citizen Journalism lansează perioada de înscriere în cadrul cursului de instruire destinat activiștilor civici, jurnaliștilor în devenire și bloggeri/vloggeri începători care doresc să devină participanți activi în procesul de formare a opiniei publice și să creeze un produs media informațional diferit și distinct decât cel livrat de canalele TV.

Procesul de instruire în cadrul Academiei combină sesiuni teoretice de educație mediatică și ateliere practice pentru dezvoltarea abilităților de producerea și promovare a propriului content online. La ACJ vei învăța despre standardele și etica jurnalistică, manipulare informației și factchecking, tehnici de redactare și storytelling, tutorial pentru fotografie și utilizarea avansată a instrumentelor digitale.

În calitate de formatori vor fi activiști civici, bloggeri și specialiști în comunicare, fotografi și designer, jurnaliști și reporter din Moldova și de peste hotare.

Cursul este gratis și deschis pentru toate persoanele care doresc să-și creeze sau îmbunătățească propriul produs media. Așteptăm tineri cu inițiativă de implicare civică activă. În timpul cursului veți avea nevoie de un Laptop, smartphone și/sau aparat photo.

Completează formularul de participare aici, depune-l până pe 2 noiembrie. Cursul va dura două luni cu lecții de trei ori pe săptămână.

Academy of Citizen Journalism este proiect implementat de Asociaţia pentru Susţinerea Iniţiativelor Studenţilor şi Tinerilor “ASIST” cu susținerea financiară al Black Sea Trust Fund for Regional Cooperation și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Previous Prinde oportunitatea aici și acum – fii MediActive la tine acasă
Next Clubul Internațional din Moldova a lansat concursul de granturi pentru anul 2019 și te invită să participi
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *