Discuție online cu avocata Centrului de Drept al Femeilor despre soluții pentru protejarea victimelor violenței


discuție online centrul de drept al femeilor

Unde se poate adresa o victimă a violenței în familie? Cum o apără legea? Și care sunt soluțiile pe termen lung, privind fenomenul violenței față de femei și a violenței în familie? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde avocata Centrului de Drept al Femeilor, Arina Țurcan-Donțu.

Află aceste informații, dar și alte detalii despre miturile existente privind intervenția autorităților, în cadrul webinarului „Violența în familie: soluții legale pentru protejarea victimelor”. Evenimentul va avea loc LIVE pe 10 decembrie, ora 15:00, fiind organizat de către Centrul de Drept al Femeilor, cu susținerea Suediei.

Acesta se va desfășura într-un format interactiv și va fi moderat de jurnalista Radio Europa Liberă, Diana Răilean. Discuția este adresată tuturor celor care vor să afle mai multe informații actuale despre aspectele legale, privind violența în familie și soluțiile pe termen lung pentru combaterea fenomenului.

Webinarul face parte din campania de prevenire și combatere a violenței față de femei și a violenței în familie „Dragă deputat(ă), ascultă-mă și pe mine”, organizată în contextul campaniei internaționale „16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”, care se desfășoară, anual, în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie.

Evenimentul se va desfășura online și poate fi urmărit pe pagina de Facebook. 

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Activități pentru tineri: Atelier de graffiti și street art
Next Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret 2020. Participă și tu!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =