Înscrie-te la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale participă la peste 30 de competiții și activități instructiv-distractive

30 de competiții, activități instructiv-distractive, cuc, tabara de vara de jocuri intelectuale

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează a 13-a ediţie a Tabărei de Vară de Jocuri Intelectuale, realizat cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova (proiectul este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019).

Tabăra va avea loc în perioada 27 iulie – 3 august 2019 la Centrul de odihnă și creație F’ESTIVAL (Călărași, s. Leordoaia). La Tabără vor veni 56 de participanți cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din Republica Moldova și România.

Programul taberei include o gamă largă de jocuri intelectuale. Astfel, tinerii vor învăța și vor putea concura atât în competiții individuale, cât și de echipă, jocuri ce le vor testa cunoștințele, intuiția, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri în circumstanțe diverse. Lista de activități include peste 30 de competiții și activități instructiv-distractive, precum Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele. Programul extins mai include și seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

Pe parcursul săptămânii se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și analiza complexă a întrebărilor. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ; vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu preocupări similare. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Formularul de înregistrare aici – https://tinyurl.com/y4fzjmqy

Previous Înscrie-te la ultimul seminar din această vară, dedicat economiei colaborative
Next Claudia Partole: „prima minune a lumii antice și contemporane este cartea”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *