Training în scriere de proiecte // UPSHIFT a dat start înscrierilor pentru al doilea bootcamp din 2022


Dacă alături de prietenii tăi vrei să aduci un impact pozitiv în comunitatea de unde provii, programul UPSHIFT Moldova este perfect pentru tine. Vino să înveți despre cum scrii un proiect sau cum îți creezi propria afacere și primește finanțare pentru a-ți pune spiritul de inițiativă în aplicare. 

Programul UPSHIFT Moldova 2022 a lansat perioada de aplicări pentru bootcampul de vară care se va desfășura între 25 iunie și 17 iulie.

UPSHIFT Moldova 2022 este un program:

  • Destinat tinerilor din întreaga țară.
  • Ce încurajează dezvoltarea unei game largi de proiecte sociale, în acest an având prioritate conceptele care ar putea susține gestionarea crizei refugiaților pe teritoriul țării. 

Bootcampul de primăvară 2022 a întrunit 120 de tineri în trei zone ale țării, aceștia dezvoltând 31 de proiecte, 12 dintre care, în sumă de 300 000 MDL au primit finanțare UPSHIFT pentru a fi implementate.

UPSHIFT oferă:

  • Training și mentorat tinerilor în domenii precum scrierea și managementul de proiect, comunicare, leadership și antreprenoriat.
  • Posibilitatea ca alături de alți tineri să identifici soluții sub formă de proiecte pentru problemele din comunitatea din care provii.
  • Finanțare celor mai bune proiecte din partea partenerilor proiectului. Echipele de proiect vor fi susținute în implementarea acestora.

UPSHIFT include:

  • 4 weekend-uri bootcamp cu training-uri și ateliere, desfășurate în format fizic în cele trei centre de training din țară, la Chișinău, Cahul și Bălți în perioada 25 iunie – 17 iulie.
  • Un program de mentorat cu durata de 6 luni pentru echipele câștigătoare.
  • Participare gratuită.
  • Oportunitatea de a învăța de la o echipă profesionistă de mentori, de a dezvolta abilități de participare socială și competențe profesionale.

Aplicările pentru UPSHIFT Moldova 2022, bootcapul de vară, sunt deschise pentru tineri cu vârste între 16 și 25 de ani de pe tot teritoriul țării, iar tu și prietenii tăi puteți deveni participanți completând acest formular până la data de 16 iunie 2022.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook UPSHIFT Moldova, pe pagina web a programului sau la numărul de telefon 060 18 10 92. 

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Festivalul Industriilor Creative 2022 și diversitatea domeniului au atras mii de participanți la eveniment
Next Cum scăpăm de emoții înaintea unui meeting sau unei prezentări
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − fourteen =