Ești pasionat de programare și IT? Vino la Hash Code 2020 și arată-ți potențialul!


Generator Hub va găzdui Hash Code, o competiție bazată pe echipă, creată de Google. Competiția e atât pentru începători în programare cât și pentru profesioniști cu experiență, și va avea loc în mai multe etape.

Prima calificare online va avea loc pe 20 februarie la 19:30, la Generator Hub. Adună-ți echipa, de la 2 până la 4 oameni, și colaborează la sarcini de la Google. Cele mai bune echipe din prima selecție vor fi invitate în aprilie la oficiile Google din Irlanda, pentru finala competiției. Acolo te așteaptă lupta pentru niște premii valoroase de la gigantul digital.

#HashCode este competiția principală de programare organizată de Google, pentru profesioniștii din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. E important faptul că pe parcursul calificării online, coechipierii nu trebuie să fie împreună, pot să se conecteze online de oriunde în lume, lucrând simultan la sarcinile date. Pentru o pregătire mai bună, puteți să vă familiarizați cu sarcinile din anii trecuți pe site-ul competiției.

Dacă vrei să participi la Hash Code 2020, înregistrează-te aici, alege Moldova, Generator Hub drept locație: https://codingcompetitions.withgoogle.com/hashcode?fbclid=IwAR36twsBeKbMhog7mbqV9ntvCj0y2yhKy8wj3sL_mqPK5sAQDm4muF4l3hs

Unde: Generator Hub, la Kentford bloc 2 etajul 4, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 202, Chișinău.

Când: Joi, 20 februarie, între 19:00 – 23:45

Despre Ellation

Ellation, Inc. este o companie de divertisment transformatoare a platformelor de lider din industrie Crunchyroll și VRV. Ca parte a companiei Otter Media, un joint-venture între AT & T și The Chernin Group, Ellation operează la intersecția dintre tehnologie și mass-media pentru a redefini următorul val al interacțiunii și consumului media – a sparge barierele în calea experiențelor de conținut pentru fanii pasionaţi din întreaga lume. Birourile Ellation din San Francisco, Los Angeles, Tokyo și Chișinău dezvoltă produsul, designul, ingineria, marketingul și conținutul care aduce împreună comunitățile noastre de fani pasionați.

Pentru alte oportunităţi accesaţi youth.md.

Previous Eveniment muzical: Vino la un concert și ascultă muzica marelui compozitor Ludwig van Beethoven!
Next Ofertă de muncă: consultant pentru analiza bugetelor locale în trei regiuni
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *