Dacă ești din Soroca înscrie-te ca membru a Fondului pentru Tineri Soroca


Soroca
Wikipedia

Fondul pentru Tineri Soroca  te invită  să participi la o nouă rundă a concursului de selectare a noi  membri , FPT apreciază talentul şi calităţile tale, totodată te provocă să descoperi lucruri noi şi să-ţi dezvolţi personalitatea.

Cine poate aplica?

Tinerii cu vârsta între 14-25 ani, care locuiesc în localităţile raionului Soroca și orașul Soroca

Cum poţi deveni membru?

  1. Descarcă Formularul de aplicare, completează-l şi trimite-l împreună cu copia actului de identitate până la 30 septembrie 2017, ora 17.00, prin e-mail la adresa crtdacia@gmail.com sau stela.babici@yahoo.com personal prezintă formularul, la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA (or. Soroca, str. Mihai Sadoveanu nr. 21).
  2. Membrii noi, selectaţi în echipa Fondului pentru Tineri Soroca, vor beneficia de instruire în cadrul unui atelier care se va desfăşura la sfârșitul lunii septembrie 2017.

De ce să alegi FPT?  

  • Fondul pentru Tineri Soroca este format dintr-un grup de fete și băieți tineri selectaţi şi instruiţi, care dispun de calităţi deosebite și au dorinţa de a forma, promova, administra transparent fonduri destinate finanţării proiectelor iniţiate şi implementate de către tineri pentru dezvoltarea comunităţilor locale. În raionul Soroca, Programul „Fondul pentru Tineri” este activ din mai 2013 şi încurajează responsabilizarea tinerilor, inițiativa civică, totodată, contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.
  • Echipa Fondului pentru Tineri Soroca a reuşit în cele 6 runde ale Programului de Granturi, să finanţeze peste 50 de proiecte, acestea fiind implementate de grupuri de inițiativă formate din tineri. La baza Programului „Fondul pentru Tineri” este principiul că tinerii sunt cei care vor modela viitorul.
  • Programul „Fondul pentru Tineri Soroca” este coordonat de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca, Primăria orașului Soroca şi susţinerea financiară a Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.
Previous Job pentru tineri: Fii reporter pentru un site de știri pentru tineri
Next Ești interesat de programare? Înscrie-te la cursuri de Java
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *