Dacă ești din Comrat, participă la evenimentul ”Peer to Peer. De la Egal la Egal” și descoperă 12 grupuri de inițiativă


Participă la trezirea spiritului de inițiativă din comunitatea ta prin participarea la evenimentul „Peer to Peer. De la Egal la Egal”, organizat de „Institutul pentru Inițiative Rurale”, pe 7 iulie 2017, la Comrat!

 Cine? „Institutul pentru Inițiative Rurale” cu suportul financiar acordat de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii în parteneriat cu WSOS/GLC din NW Ohio, USA.

Ce? „Peer to Peer. De la Egal la Egal”

Când? 7 Iulie 2017, ora 10-13:00

Unde? or. Comrat, str. Galatan 17, Universitatea de Stat din Comrat, Sala de conferințe 208, etajul II

O scurtă descriere:

  Pe 7 iulie 2017, de data aceasta la Comrat, va avea loc un nou eveniment ce face parte din programul „Împuternicirea comunităților etnice din Moldova”. Astfel, „Institutul pentru Inițiative Rurale” invită toți doritorii să contribuie prin activism civic la îmbunătățirea vieții comunităților din care fac parte, un prim-pas fiind însăși participarea la „Peer to Peer. De la Egal la Egal”. Aici, cei prezenți vor avea ocazia să cunoască 12 grupuri de inițiativă din Sudul Republicii Moldova, care vor prezenta modelele lor de integrare a diferitor comunități etnice prin implicare civică și să discute despre nevoia urgentă de dezvoltare a localităților urbane din Republica Moldova, să pună întrebări și să descopere soluții.

  Dacă ești nerăbdător să afli ce te așteaptă pe 7 iulie, află că primul eveniment regional a avut loc la Nord, în luna aprilie 2017, cu implicarea a 7 grupuri de inițiativă locale, iar mai multe detalii poți găsi aici: http://www.iri.md/news/n-122.html.

  Intrarea este gratuită!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Donuts, coffee and good mood at the grand opening of Gogonat Cafe
Next Descoperă arta dezbaterilor la noul club de dezbateri marca Grow me Up
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eleven =