Curs gratuit pentru tineri despre cum să depășești stresul

Curs gratuit pentru tineri

Curs gratuit pentru tineri

Vrei sa afli mai multe despre tine și cum să te raportezi la ceilalți? Vrei sa știi cum poți manageri stresul? Înscrie-te la un curs gratuit pentru tineri.

Vino la cursul deschis, organizat de Creative & Bright în Chișinău! Dana Tudor Tanase este trainerul care ți-a pregatit mai multe surprize pentru training.

Evenimentul va avea loc pe data de 17 noiembrie începând cu ora 9:30.

Proces Communication Model a fost aplicat prima dată de NASA în timpul selecției și pregătirii astronauților.

Instrumentul constă în identificarea structurii de personalitate a oamenilor din echipe și deprinderea tehnicilor de interacțiune cu fiecare dintre ei. Pornind de la structura de personalitate, veți înțelege cum membrii echipei percep lumea (percepțiile de contact), ce îi motivează (nevoile psihologice), cum se comportă în stres și cum să-i abordați în cel mai eficient mod.

Process Communication Model este modelul care își dovedește cel mai rapid utilitatea și impactul la nivel organizațional, ajutând participanții să-și ajusteze imediat comportamentele și modul de raportare la cei din jur.

Pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie accesează: dana.tudor@creativebright.ro sau office@creativebright.ro

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Vino la un eveniment de Zhenya Salinski și Cat Jugravu: Problemă de iubire
Next Elevii din Republica Moldova au posibilitatea să afle mai multe despre oportunități și programe UE
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *