Curs de formare pentru lucrătorii de tineret privind prevenirea violenței și extremismului


formare pentru lucrătorii de tineret

Curs de formare pentru lucrătorii de tineret „Competențele lucrătorilor în rândul tinerilor în prevenirea radicalizării violente și a extremismului”, la Tbilisi, Georgia.

Acesta este un curs de pregătire pentru lucrătorii tineri și alți actori implicați zilnic în prevenirea radicalizării violente. Sunt invitați să aplice la aceasta formare toți cei care ar dori să-și dezvolte competențele în acest domeniu și să împărtășească experiența lor.

Instruirea va reuni participanți din țările programate și din cele patru regiuni vecine ale Uniunii Europene. În cadrul acesteia participanții își vor consolida competențele personale și profesionale în construirea rezistenței comunitare și a abilitării tineretul pentru prevenirea radicalizării violente.

Obiective:

  • Să reflecte asupra conceptelor cheie cu privire la sensul radicalizării, rezilienței comunitare, precum și a relatărilor pro și contra;
  • Să introducă modelul de competență privind munca tinerilor care să prevină radicalizarea violentă și extremismul și să colecteze feedback cu privire la aceasta:
  • Să sprijine lucrătorii tineri în dezvoltarea competențelor specifice pentru a putea consolida reziliența individuală și comunitară;
  • Să ofere participanților spațiul și timpul pentru a împărtăși și a lucra la instrumentele și abordările existente care susțin dezvoltarea rezilienței comunitare, care conduce bunăstarea tinerilor, în special în situații politice și sociale critice;
  • Să introducă și să exploreze potențialul Erasmus + Programat și CES în sprijinirea activității tinerilor în dezvoltarea rezilienței comunitare.

Grup țintă:

Acest curs de formare este pentru lucrătorii de tineret și actorii implicați zilnic în lucrări legate de prevenirea violenței și a extremismului. Perioda de desfășurare a cursului este 18-23 mai 2020.

La acest link, poți expedia formularul de înscriere până la 31 martie 2020. Grăbește-te să reușești!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Câștigă bursa Einstein pentru cercetare în valoare de 10.000 EUR
Next Ministerul Educației anunță concurs pentru ocuparea funcției de director
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 6 =