Cunoaște mai multe despre programul Erasmus+ la o sesiune de informare #PrindeȘansa


sesiune de informare

#PrindeȘansa // Ai auzit de Erasmus+, dar vrei să afli mai multe detalii? Participă la această sesiune de informare cu membrii Oficiului Erasmus+ Moldova.

Ești un tânăr pasionat de voluntariat și dorești să afli cum poți fi implicat într-un proiect internațional ca Erasmus+? Te-ai gândit vreodată că poți fi tu acela care face parte dintr-o comunitate internațională de tineri?

Ca să răspundem la întrebările tale, la data de 6 iulie, ora 15:00, campania #PrindeȘansa își va deschide ușile pentru prima dată, întâmpinându-i pe tinerii curioși în aflarea unor noi oportunități, atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare în cadrul unei sesiuni online de informare, unde câțiva membri din organizația Erasmus+ vor aborda diferite subiecte în legătură cu voluntariatul, cât și proiectele promițătoare ale anului 2020.

Link-ul formularului de înregistrare, pentru această sesiune de informare, îl găsești aici.

Conferința va avea loc prin intermediul platformei Zoom. Detalii suplimentare despre conectare, vei primi prin e-mail, după înregistrare.

Ce este #PrindeȘansa? 

#PrindeȘansa este o campanie de informare organizată de către portalul de știri pentru tineri Youth.md, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării cu scopul informării tuturor tinerilor despre oportunități ce merită descoperite. Astfel, vor fi organizate sesiuni de informare care îi vor avea ca invitați pe membrii organizațiilor care oferă oportunități pentru diverse categorii de persoane, de la elevi până la tineri ce deja își lansează propria afacere.

Ce este Erasmus+?

Erasmus+ este programul UE pentru educație, formare, tineret și sport în Europa. Cu un buget de 14,7 miliarde EUR, va oferi unui număr de peste 4 milioane de europeni posibilitatea de a studia, de a se forma și de a dobândi experiență în străinătate. Actualul Program Erasmus+, care se derulează în perioada 2014-2020, nu li se adresează numai studenților. El regrupează șapte programe anterioare și oferă oportunități pentru diverse categorii de persoane și organizații. Începând din 2021, programul va avea o configurație nouă.

Vă așteptăm cu drag!

Reporter: Thea Barbaroșie

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job pentru tineri // ZIPhouse este în căutarea unui nou coleg pentru ZIPshop
Next Quizul de winneri cu ocazia Zilei Independenței SUA
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + one =