Consiliul Național al Tineretului din Moldova printre invitații Summitului Tinerilor din Cluj-Napoca


În perioada 15-18 septembrie 2022, tinerii din România și-au dat întâlnire la Cluj-Napoca, în cadrul Summitului Tinerilor 7.0/Rădacini, proiect dedicat învățării, dezbaterii și generării unor politici pentru tineri.

Programul propus pentru această ediție a abordat tematica sustenabilității și a participării tinerilor, prin diverse conferințe, ateliere de lucru, activități culturale și prietenoase cu mediul. Scopul este ca participanții să înțeleagă mai bine complexitatea subiectului și să conștientizeze importanța abordării unui comportament sustenabil în viața lor.

Printre participanții acestui summit se numără și o echipă de voluntari din cadrul Consiliului Național al Tineretului din Moldova, tineri dornici de implicare și colaborare cu țara vecină.

Summitul Tinerilor 7.0 Rădăcini este un eveniment cheie pentru sectorul de tineret din România. Am fost profund impresionat de calitatea acestuia precum și pregătirea tinerilor reprezentanți din organizațiile de tineret. Am avut și o întâlnire bilaterală cu delegația Consiliului Tineretului din România la Primăria municipiului Cluj unde am discutat potențialele direcții de colaborare dintre ambele structuri naționale, și am fixat următorii pași în direcția asta. A fost un eveniment productiv, cu impact pentru mine, și sper pe viitor cu impact pentru sectorul de tineret din ambele țări,

ne spune Roman Andriiv, cenzor al Consiliului Național al Tineretului din Moldova.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md

Autoare: Mădălina Dudnic

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Opinie // Omul este cel ce are rădăcini, oferă rădăcini celor din jur și crește rădăcinile!
Next Cum stai cu inteligența emoțională? Iată 5 trăsături ale unei persoane inteligente emoțional
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − seven =