Conferința Ruby Wine 2.0 – Află de ce trebuie neapărat să participi


ruby wine motive sa participi

Limbajul de programare Ruby își are propria conferință aici, în Moldova, dedicată inginerilor software și tuturor celor pasionați de tehnologie. Pe data de 4 aprilie 2020, FAF (Filiera Anglofonă) ONG împreună cu Ruby Meditation organizează Ruby Wine 2.0 – a doua ediție a conferinței, care va va găzdui, timp de o zi, discuții și prezentări remarcabile de la profesioniști pasionați de acest limbaj.

Ajunsă la cea de-a doua ediție, conferința Ruby Wine oferă tehnofililor oportunitatea de a asculta și interacționa cu speakeri calificați din toată lumea, de a socializa cu participanți din întreaga Europă de Est, și, nu în ultimul rând, de a gusta din vinul moldovenesc de acasă.

Încă mai ai dubii? Iată câteva din motivele ce te vor convinge să te alături conferinței Ruby Wine!

 1. Fii la curent cu ultimile noutăți à la Ruby!

Deja al doilea an consecutiv, conferința oferă cele mai noi informații și noutăți în ceea ce privește limbajul Ruby! Indiferent dacă ești începător sau ai deja experiență, unicul eveniment din Moldova dedicat rubyștilor îți va explica în detaliu ce este Ruby și cu ce se mănâncă: “Rails deployment made AWSome”, “Chef InSpec for your security and compliance automation”, “On top Kubernetes: remote development rethought”, “Speeding up NMatrix by 100x” – sunt doar câteva din titlurile abordate în cadrul conferinței.

Pe lângă asta, studenții vor avea parte și ei de prezentări dedicate celor mai noi utilizatori Ruby. Vino și inspiră-te alături de developeri și ingineri software de la Amplifr, Salt Edge, Railsware, Trailblazer, Mixbook, GovPredict și Dressipi. Află mai multe pe www.rubywine.org

 1. Cunoaște Speakeri internaționali!

Ruby Wine adună anual, în cadrul conferinței, mai mult de 150 de entuziaști ai artei programării – participanți din toată Europa de Est (Moldova, România, Ucraina, Belarus, etc). În acest an,  speakerii internaționali din Germania, Marea Britanie, Rusia, Ucraina și Moldova te vor aproviziona cu idei, soluții și motivație pentru a-ți începe următorul mare proiect: 

 • Nick Sutterer (Trailblazer, Hanovra/Germania), 
 • Alexey Vasyliev (Railsware,  Kiev/Ucraina), 
 • Maxim Tkachenko (Salt Edge, Chișinău/Moldova), 
 • Tatiana Chupryna (GitLab, Harkiv/Ucraina), 
 • Frederick Cheung (Dressipi, Ely/Marea Britanie), 
 • Dmitry Salahutdinov (Amplifr, Ekaterinburg/Rusia), 
 • Udit Gulati (IIIT Una, Hamirpur/India), 
 • Vlad Lebedev (Mixbook, Chișinău/Moldova),
 • David Breahnă(GovPredict, Chișinău/Moldova)

Cunoaște-ți mentorii și viitorii tăi parteneri la Ruby Wine!

 1. Vino la un pahar de networking!

Acum că am bifat partea Ruby a conferinței, e timpul să bifăm și partea Wine! Pe parcursul sesiunii de Wine Networking, vei avea ocazia să discuți cu participanții și speakerii evenimentului în timp ce savurezi din faimosul vin autohton al țării strugurilor și din gustoasele plăcinte moldovenești de casă. Conferința îți oferă oportunitatea să aplici în practică tot ce ai învățat în timpul prezentărilor și să-ți potolești setea de lucru și socializare, iar pentru asta, Ruby Wine îți asigură condițiile ideale și o atmosferă incredibilă.

Îți poți cumpăra biletul pe [https://iticket.md/event/ruby-wine-2-0]! Vino pe 4 aprilie 2020, vei avea parte de un timp fructuos alături de entuziaști Ruby!

Descoperă mai multe oportunități și evenimte, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Articol pentru tineri. Beneficiile ceaiului. Vii la o ceaşcă de ceai?
Next Blender – serie de evenimente creative la Artcor
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 4 =