Participă la Global Festival of Action în Germania


global festival of action 2020

Global Festival of Action al SDG este un eveniment proiectat de către comunitatea internațională de acțiune SDG unde pot participa tinerii din întreaga lume!

Global Festival of Action este organizat anual pentru ca tinerii să aibă posibilitatea de a se întâlni și a se conecta, pentru a învăța, experimenta și împărtăși din cele mai recente gânduri, idei, abordări și practici pentru a fi mai bine echipat pentru a implementa împreună obiectivele de dezvoltare durabile.

Ediția 2020 și cea de-a patra ediție a Global Festival of Action al SDG va fi un punct de reper pentru a crește vizibilitatea și impactul inițiativelor globale, cu accent deosebit pe acțiuni și soluții locale și inovatoare care pot duce la schimbări transformatoare către ODD.

Când: 1-3 aprilie 2020.
Unde: Centrul Mondial de Conferințe Bonn (WCCB), Bonn, Germania.

Acțiunea este un eveniment de ultimă generație, conceput de și pentru comunitatea internațională de acțiune SDG și susținut de Campania de acțiune a ONG SDG, cu sprijinul Guvernului Federal German și al partenerilor pentru a reuni activiști, artiști, inovatori și lideri din diferite sectoare pentru conectați-vă și găsiți noi modalități de a inspira indivizii și organizațiile să ia măsuri pentru oameni și planetă.

Festivalul 2020 va cuprinde o serie de formate de sesiuni, ateliere și întâlniri, fiecare poziționat pentru a înțelege și conștientiza în continuare, construi abilități și rețele practice și va fi inspirat de liderii SDG. 

La festival vor participa liderii guvernelor, autorităților locale, organizațiilor internaționale, societății civile, industriei creative și sectorului privat, activiștilor, povestitorilor și tinerilor avocați, care lucrează pentru continuarea acțiunii SDG pe tot globul!

Persoanele interesate de a participa la acest Global Festival of Action, se pot înregistra accesând acest formular. Solicitanții vor fi anunțați în termen de 14 zile lucrătoare de la înregistrare dacă locul lor la festival este confirmat.

Mai multe detalii despre Global Festival of Action, aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind youth.md!

Previous Chișinău – orașul anului pentru dezvoltarea sectorului IT în Europa de Sud-Est
Next Câștigă finanțare pentru proiecte de cercetare în domeniul electoral
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *