Târg de oportunități la America House Chișinău


Sunteți elev, student, cadru didactic sau profesionist angajat în câmpul muncii și v-ar interesa să beneficiați de o bursă de studii sau un program de dezvoltare profesională în Statele Unite ale Americii?


Vă invităm la Târgul de oportunități al programelor de schimb finanțate de Departamentul de Stat SUA, care se va desfășura sâmbătă, 19 noiembrie, în intervalul 15:00-17:00, la Centrul Cultural „America House Chișinău” situat pe str. Bănulescu Bodoni 27, intersecție cu str. București.


Veți avea oportunitatea de a afla detalii tehnice legate de procesul de selectare a finaliștilor de la coordonatori și reprezentanți ai Ambasadei SUA și veți putea interacționa cu absolvenții care au beneficiat deja de o bursă sau program de schimb.


Sâmbăta, în intervalul 15.00 – 17:00, la America House Chisinău descoperă oportunitățile educaționale internaționale din SUA care ți se potrivesc!

Formular de înregistrare: https://forms.gle/cDh1FFQTZoAuSdNn9

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la Concursul de fotografie „Sunt tânăr/ă în comunitatea mea”
Next Conferința „Product Management Moldova” – pentru experți, manageri, antreprenori sau toți cei interesați de dezvoltarea produselor în domeniul IT. Află cum poți participa!
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =