Dezvoltă-ți abilitățile de lider participând la Școala Tinerelor Femei Lidere


școala de femei lidere

Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului este un proiect destinat tinerelor femei profesioniste care manifestă interes în tematica de lidership și sunt interesate sa-și dezvolte abilitățile de lider și să avanseze în plan profesional. Obiectivele programului sunt de a antrena participantele în autoevaluare și a-și aprodunda cunoștințe teoretice și abilitățile practice pentru a prelua un rol de conducere în viața politică, socială și economică.

Programul include sapte sesiuni teoretice, traininguri practice și lucru individual.  Activitățile se vor desfășura online din septembrie până în decembrie 2021 cu participarea experților naționali și internaționali, reprezentaților instituțiilor guvernamentale și ONG. Participantele vor asista la sesiuni individuale de dezvoltare profesionala și vor primi diplome de absolvire.

Programul este destinat tinerelor de pe ambele maluri ale Nistrului și care au pana la 35 de ani. Pentru a aplica este nevoie de a îndeplini fomularul de aplicare, care poate fi gasit aici.

Termenul limită de aplicare este 20 august 2021, ora 23.59.

30 participante vor fi selectate de pa ambele maluri ale Nistru și numai aceste persoane vor fi contactate până la 25 august 2021.

SPERANȚA – Școala Tinerelor Femei Lidere de pe ambele maluri ale Nistrului este un proiect finanțat de de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA și este implementat de catre două ONG de pe ambele maluri ale Nistrului – Asociația Pentru Politică Externă și Centrul Resonance, în cooperare cu America House de la Chișinău și Tiraspol.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job // Programul Tekwill în Fiecare Școală angajează Coordonator Academic
Next Admiră colecția celor mai scumpe pietre prețioase din lume
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =