Vino la conferința proiectului „O lume de văzut” și vezi ce filme documentare au fost create

o lume de vazut, owh studio, people in need, program educational

Pe 8 septembrie, între ora 10.00 și 14.00, vino la evenimentul de totalizare a proiectului „O lume de văzut”, program educațional inițiat de People in Need din Republica Cehă.

Toamna se numără bobocii – așa zice proverbul, însă People in Need împreună cu OWH Studio, vor număra rezultatele proiectului „O lume de văzut” în cadrul conferinței de totalizare, ce va avea loc pe 8 septembrie. După patru ani de implementare, profesorii și elevii vor spune ce au învățat de la orele opționale „Educație prin film”.

Într-o atmosferă degajată, vei cunoaște conținutul actualizat al Curriculumului obiectului opțional „Educație prin film” și vom urmări istoriile tinerilor despre experiența „Change Moldova” și puterea lor de a schimba lucrurile în comunități. Evenimentul este organizat cu susținerea Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe prin intermediul Programului Transition.

One World in Schools – proiect ce constă în utilizarea filmelor documentare cu tematica drepturilor omului ca metodă non-formală de educare

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous INVENTO a lansat programul de mini granturi „Maratonul Justiției”
Next JOB//Manager în cadrul Pixel Media Center
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 6 =