Concurs studențesc pentru toți cei interesați de inginerie și ecologie


concurs studențesc inginerie ecologie utm

Ești tânăr și ambițios? Ai o pasiune deosebită față de domeniul ingineresc și ecologic? Participă la un concurs studențesc: “Dezvoltăm ingineresc – abordăm ecologic”

Cu prilejul Zilei Mondiale a Eficienței Energetice Universitatea Tehnică a Moldovei și Asociația Inginerilor de Instalații din Republica Moldova în parteneriat cu Orange Systems lansează concursul studențesc dedicat ideilor de proiecte “Dezvoltăm ingineresc – abordăm ecologic”.

Concursul „Dezvoltăm inginereşte – abordăm ecologic” se organizează în scopul, dezvoltării profesionale a studenților prin acumularea abilităților de comunicare și transferul informațiilor în domeniul ingineresc şi protecţiei mediului ambiant.

Tot ce trebuie să faci, pentru a participa la acest concurs studențesc, e să identifici o idee de proiect din domeniul ingineresc și sau ecologic. Apoi, o transpui în formularul de aplicare, care poate fi accesat aici (Anexa 1 Formular pentru participare) și s-o expediezi pe adresele de e-mail: aiirmoffice2002@gmail.comvioleta.lupu@adm.utm.md.

Cele mai bune trei lucrări vor fi premiate în cadrul conferinței tehnico-științifice internaționale „ENERGIE, EFICIENȚĂ, ECOLOGIE ȘI EDUCAȚIE” din data de 14-15 mai 2020. Regulamentul concursului și formularul de evaluare pot fi accesate aici (Regulamentul concursuluiAnexa 2 Formular de evaluare).

Data-limită de transmitere a formularelor de participare este 5 mai 2020. Dacă ți-au mai rămas întrebări, despre acest concurs studențesc, poți contacta organizatorii la nr. de tel: 060 79 10 70.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous TeleFilm Chișinău lansează campania „Cinema Pandemic”. Ce filme poți vedea online
Next Vino la lansarea de carte "Pariu?!" de Corina Bezdîga-Verlot
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 4 =