Concurs studențesc pentru toți cei interesați de inginerie și ecologie


concurs studențesc inginerie ecologie utm

Ești tânăr și ambițios? Ai o pasiune deosebită față de domeniul ingineresc și ecologic? Participă la un concurs studențesc: “Dezvoltăm ingineresc – abordăm ecologic”

Cu prilejul Zilei Mondiale a Eficienței Energetice Universitatea Tehnică a Moldovei și Asociația Inginerilor de Instalații din Republica Moldova în parteneriat cu Orange Systems lansează concursul studențesc dedicat ideilor de proiecte “Dezvoltăm ingineresc – abordăm ecologic”.

Concursul „Dezvoltăm inginereşte – abordăm ecologic” se organizează în scopul, dezvoltării profesionale a studenților prin acumularea abilităților de comunicare și transferul informațiilor în domeniul ingineresc şi protecţiei mediului ambiant.

Tot ce trebuie să faci, pentru a participa la acest concurs studențesc, e să identifici o idee de proiect din domeniul ingineresc și sau ecologic. Apoi, o transpui în formularul de aplicare, care poate fi accesat aici (Anexa 1 Formular pentru participare) și s-o expediezi pe adresele de e-mail: aiirmoffice2002@gmail.comvioleta.lupu@adm.utm.md.

Cele mai bune trei lucrări vor fi premiate în cadrul conferinței tehnico-științifice internaționale „ENERGIE, EFICIENȚĂ, ECOLOGIE ȘI EDUCAȚIE” din data de 14-15 mai 2020. Regulamentul concursului și formularul de evaluare pot fi accesate aici (Regulamentul concursuluiAnexa 2 Formular de evaluare).

Data-limită de transmitere a formularelor de participare este 5 mai 2020. Dacă ți-au mai rămas întrebări, despre acest concurs studențesc, poți contacta organizatorii la nr. de tel: 060 79 10 70.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Previous TeleFilm Chișinău lansează campania „Cinema Pandemic”. Ce filme poți vedea online
Next Vino la lansarea de carte "Pariu?!" de Corina Bezdîga-Verlot
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *