Concurs pentru tineri pasionaţi de scriere: Romeo și Julieta la Mizil!


concurs pentru tineri

Fundația Culturală ,,Romeo și Julieta la Mizil’’ invită toţi românii de pretutindeni cu vârsta de 14+ ani să participe la un concurs pentru tineri de poezie și epigramă.

Concursul a fost organizat de către Liceul Teoretic ,,Grigore Titulescu’’ în 2007 și a continuat să se desfășoare anual până în prezent. Acesta, încă de la inaugurare, este privit cu ochi buni de către autorități.

Evenimentul constă din 2 secțiuni:

  • poezie ( 3 poezii, dintre care una e obligatoriu cu rimă );
  • epigramă ( 4 epigrame ).

Înscrierea la acest concurs pentru tineri va fi efectuată până la data de 15 decembrie 2019 online, prin completarea formularului. Premiera va avea loc la data de 25 ianuarie 2020 la Mizil.

Toți concurenții vor primi diplome de participare, iar premianților li se vor înmâna medalii, trofee şi premii de până la 3200 lei.

,,Mult mai mult decât o sărbătoare obişnuită. Eveniment de înaltă ţinută care, prin prestanţa şi prestaţia invitaţilor, a produs, aproape pe tot parcursul desfăşurării, emoţii, vibraţii, trăiri, parcurgându-se, prin adevărul şi lumina celor spuse, întregul areal dintre zâmbet şi lacrimă. Felicitări, felicitări, felicitări celor care au făcut să fie acele momente!’’

primarul orașului Mizil, Emil Proscan.

Pentru mai multe informații despre minunatul concurs pentru tineri şi despre regulament, accesați link-ul: http://www.romeojulietalamizil.ro/.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training pentru tineri: Relaţia dintre reporter și cameraman!
Next Află despre Ziua Internațională a Eliminării Violenței Față de Femei!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =