Înscrie-te și obține o bursă la Transparency International School on Integrity

transparency school, scoala de vara, oportunitate pentru tineri

Transparency International School on Integrity este un curs destinat leaderilor de mâine, unde vor aborda subiecte precum combaterea corupției. În acest an, școala va avea loc în perioada 8 – 14 iulie, la Vilnius, Lituania. Participanții vor avea acces la cele mai inovative practici privind lupta cu corupția și posibilitatea de a implementa ideile pe care le au.

În urma procesului de selecție, studenții vor beneficia de o serie de traininguri, timp de șapte zile, de la profeșioniști din domeniu.

Școala pentru Transparență încearcă să creeze un mediu de învățare reciprocă și integritate care să lege teoria de practică și îi ajută pe tinerii lideri să dobândească abilități pentru a transmite mai bine mesajul anti-corupție.

Prelegerile școlare, seminarele, instruirile și excursiile oferă participanților la școală, un amestec unic de cunoștințe internaționale și locale, în timp ce îi provoacă pe studenți să abordeze subiectul dintr-o perspectivă nouă și să ofere soluții noi, netestate anterior.

Școala de Transparență este destinată elevilor, absolvenților și tinerilor profesioniști sub vârsta de 35 de ani, care doresc să învețe cum să se opună corupției și cum să obțină o mai mare transparență în țara lor. Formatul de șapte zile oferă o combinație puternică între un program academic intensiv, o atmosferă neconvențională și interacțiuni continue.

Participanții nu numai că învață despre cauzele corupției, ci și petrec o mare parte din timp învățând modalități practice prin care societățile pot deveni mai transparente și mai responsabile.

Dacă ești interesat să participi, completează și trimite formularul online de solicitare. Află mai multe informații despre cum să te înscrii aici.

Dacă ai întrebări suplimentare privind procedura de înscriere, taxele, bursele sau întâmpinați dificultăți legate de completarea formularului, contactează organizatorii la [email protected]

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la cea de-a cincea ediție a „Meet the Filmmaker/ Cunoaște cineastul” și vizionează trei scurtmetraje
Next JOB//AGEPI angajează specialist principal în Secția comunicare și instruire
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 19 =