CHALLENGER recrutează participanți pentru ediția a 9-a!


Școala de gândire critică „Challenger” este un program cu durata de un an, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, ce activează în diverse domenii. Programul pregătește tinerii să analizeze critic problemele societății, să propună și să dezbată soluții pentru problemele cu care se confruntă. 

Programul se va desfășura în trei etape:

  1. Identificarea problemelor prioritare din comunitate; 
  2. Elaborarea și dezbaterea soluțiilor; 
  3. Consultarea și negocierea strategiilor propuse. 

Pe parcursul tuturor etapelor, echipele sunt ghidate de un mentor. 

În prezent, Challenger numără opt ediții a programului în limba română și una în limba rusă, sute de absolvenți ai Școlii de Gândire Critică „Challenger” și peste o sută de tineri – membri activi ai comunității Challenger Plus, care activează în diferite domenii: instituții de stat, organizații internaționale, ONG-uri și business. Mai mult, absolvenții programului deja au fondat 4 organizații de succes: Primăria MeaDe FactoGuvernul MeuComunitatea Plus.

Cine poate aplica?

Studenții și tinerii profesioniști, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, cu sau fără experiență în astfel de programe. Candidații pot reprezenta orice domeniu de activitate profesională: politică, afaceri, știință sau artă. Însă, aceștia trebuie să demonstreze calități de lider, care își doresc o creștere profesională și personală și să obțină cunoștințe noi. 

Doritorii de a participa în cadrul programului sunt încurajați să completeze formularul de aplicare, până pe 25 ianuarie. Aplicanții selectați vor fi informați individual până la data de 31.01.2023 la adresa de e-mail indicată în aplicare. Pentru mai multe detalii, accesează www.challenger.md, pagina de Facebook sau ne poți lăsa un e-mail la challenger.moldova@gmail.com

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous De la zero la afacere globală în doar 4 luni. Învață de la experți în acceleratorul de startup-uri Upcelerator.
Next Vino la Centrul de Tineret Fălești pentru a participa la trainingul „Rolul tinerilor în dezvoltarea comunității - provocări și perspective”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + ten =