De la zero la afacere globală în doar 4 luni. Învață de la experți în acceleratorul de startup-uri Upcelerator.


Organizația Dreamups a deschis înscrierile în a 4-a ediție de Upcelerator, acceleratorul online pentru afacerile ce sunt în faza incipientă. Beneficiază de mentori cu experiență, plan de acțiune clar, acces la investiții promițătoare și networking.

Pentru tinerii antreprenori acum există oportunitatea să dezvolte produse și servicii pentru o nouă lume. Produse pentru noi obiceiuri și un alt tip de gândire, cu impact regional și chiar global. Iată de ce s-a creat Upcelerator, să poți să înveți și să te conectezi cu cei mai buni mentori și experți în regim virtual, aflându-te oriunde în lume.

Upcelerator este program de accelerare intensiv online ce durează 4 luni. Fondatorii și fondatoarele de startup participă la sesiuni de învățare și lucrează îndeaproape cu mentorii pentru a dezvolta și a perfecționa ideile lor de afaceri. De asemenea, mentorii pot ajuta cu accesul la rețelele lor de contacte și la oportunități de finanțare.

Participarea într-un accelerator de startup poate fi o modalitate eficientă de a face pași importanți în dezvoltarea unei afaceri. Așa poți obține suportul și resursele de care ai nevoie pentru a crește și a deveni viabil pe termen lung.

Începerea unei afaceri vine și cu propriul set de provocări și riscuri. Este important să înțelegi cum ideea ta va rezolva problema unei audiențe globale. 

Astfel acceleratorul Upcelerator conține 16 module cu toate informațiile necesare pe care trebuie să le cunoști pentru a deschide propria companie. Vei învăța și aplica instant cunoștințele prin îndeplinirea la peste 200 de sarcini practice, direct în conceptul tău de afacere și vei primi feedback de la cei mai buni experți pe platforma de e-learning Upfactory.

Ce vor obține participanții din Upcelerator?

  • 4 luni de accelerare;
  • acces la peste 40 de mentori internaționali;
  • investiții potențiale de minim 25 000 EUR pentru startup-urile care se vor califica;
  • grant de 5000 EUR la finele programului celei mai bune echipe pentru dezvoltarea în continuare a startup-ului;
  • peste 500 de ore de mentorat;
  • 16 module cu subiecte despre cum să construiești un startup scalabil;
  • peste 200 de sarcini practice.

De asemenea, în accelerator vei avea ocazia să lucrezi în grupe cu alți fondatori/-oare și să creezi conexiuni cu participante/-ți din diferite țări. Programul de accelerare va fi integral în limba engleză.

Taxa de participare este de €499 per startup, indiferent de numărul membrilor dintr-o echipă. Alternativ, există posibilitatea de achitare a taxei în 3 rate: €200, € 200, €199 suma finală fiind €599. 

Upcelerator 2023 se va desfășura în perioada 15 februarie – 6 iunie.
Deadline de înregistrare: 31 ianuarie.
Formularul de înscriere aici: https://bit.ly/Upcelerator2023 

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare și program, accesați website-ul upcelerator.md sau pagina de Facebook Upcelerator și Dreamups.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, susținut de Comunitatea de Investitori „Mozaic”. 

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ceremonia de deschidere a expoziției „Art in the Holocaust”
Next CHALLENGER recrutează participanți pentru ediția a 9-a!
Dreamups
About the author

Dreamups

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =