Cerc de Poezie filosofică pentru toți cei pasionați de filosofie și arta poetică


Poezie filosofică Noua Acropolă

Dacă îți place să scrii poezii cu sens filosofic, te invităm să te alături la Cercul de Poezie filosofică, care se va desfășura cu regularitatea unei întâlniri pe lună.

Asociația culturală Noua Acropolă Republica Moldova te invită la un Cerc de Poezie Filosofică, care se va deschide pe data de 24 mai 2020, ora 13.00, online.

Din luna iunie întâlnirile cercului de poezie vor avea loc la sediul organizatorului: str. Armenească. Nr.81, mai jos de Piața Centrală din Chișinău, lângă Centrul Artico.

Activitatea cercului de poezie presupune creearea de poezii cu sens filosofic. Acest cerc de poezie se adresează tuturor celor care doresc să învețe de compună versuri, să se descopere pe sine și să își dorească să participe la societate prin ceea ce creează.

Nu este neapărat ca participanții să aibă deja experiență poetică sau filosofică.

Cei de la Asociație, nu își propun să fie originali pe marginea subiectului Poezie și Filosofie, ci doar novatori. În vreme ce originalul încearcă să se îndepărteze cât mai mult posibil de ceea ce este îndeobşte cunoscut, novatorul recheamă la viaţă o dată şi încă o dată aceleaşi valori fundamentale.

Asociația culturală Noua Acropolă dă FILOSOFIEI aceeaşi definiţie care dintotdeauna i s-a dat: „Iubire de Înţelepciune”. Nevoie ce nu suferă amânare de a dobândi ceea ce ne lipseşte, căutare a unei cunoaşteri profunde, în stare să răspundă cu adevărat celor mai neliniştitoare întrebări umane.

Informații suplimentare: Tel./WhatsApp/Viber/Telegram +373 79 118 608
E-mail. Nouaacropola.md@gmail.com.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Serie de instruiri pentru avocați care doresc să consulte mass-media
Next Cluburi de interese online pentru Tineri: Alege ce ți se potrivește dintre 8 opțiuni
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − six =