Centrul de Teatru din Moldova angajează specialist(ă) pe comunicare


Job pentru tineri: specialist(ă) pe comunicare// Iubești teatrul? Ești pasionat/ă de comunicare, jurnalism, creare de conținut și relații cu presa? Vrei să-ți catalizezi energia și harul în direcția dezvoltării artistice și sociale a țării? Înțelegi profund fenomenul corupției și importanța eradicării acestuia prin mijloace artistice inovative? Dacă ai răspuns “da” la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, te invităm să te alături echipei Centrului de Teatru din Moldova!

Căutăm un/o specialist/ă pe comunicare, care să asigure vizibilitatea proiectului “Democracy through Theatre” finanțat de către European Endowment for Democracy și implementat de către Centrul de Teatru din Moldova. În cadrul acestui proiect, arta teatrală va fi utilizată drept instrument-cheie întru sensibilizarea grupurilor țintă referitor la importanța eradicării corupției.

Timp de 12 luni, specialistul pe comunicare va implementa strategia de comunicare agreată cu managementul organizației; va concepe, edita și distribui materiale de comunicare externă; va edita comunicate de presă, prezentări ale proiectului, articole pentru social media, broșuri etc., va asigura promovarea în presă și online a evenimentelor desfășurate în cadrul proiectului vizat. 

Dacă te-am intrigat, trimite CV-ul tău la adresa de email comunicare.ctm@gmail.com.

Termen-limită de aplicare: 20 iunie 2022.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Anunț de selectare a participanților pentru participarea la un training online privind monitorizarea bugetelor locale de tineret
Next Înscrie-te la Forumul Naţional al Tinerilor ,,Tinerii schimbă Moldova", or. Ștefan-Vodă, 5 iulie 2022
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − fifteen =