Fă cunoștință cu Centrul de Formare Continuă – centrul pentru perfecționarea vieții profesionale


Centrul de Formare Continuă este un centru din cadrul Institutului de Științe Penale și Criminologie Aplicată, care susține perfecționarea vieții profesionale, prin cursuri de formare, predate de formatori experți în domenii precum: jurisprudență, psihologie, management și administrare.

Obiectivele principale ale CFC sunt dezvoltarea generală a tinerilor, prin promovarea valorilor culturale, științifice, naționale și universale, formarea profesională continuă. În baza unor cursuri tematice de perfecționare/specializare, seminare, conferințe și educarea tinerei generații cu ajutorul unui spectru complex de cunoștințe și abilități intercorelate ce acoperă principalele aspecte ale activității antreprenoriale.

De asemenea, CFC, alături de Fundația „ODDS & POWER”, susține școlile și internatele municipale, în vederea promovării spiritului civic și valorilor patriotice în rândul tinerei generații.  

Una dintre activitățile principale puse la dispoziția tinerilor este Primul Simulator electronic de tragere din Republica Moldova. CFC invită toți amatorii de tragere, dar și începătorii pentru a exersa și a-și îmbunătăți abilitățile de manipulare a armei, oferind o multitudine de programe care permit diversificarea procesului de învățare.

Mai multe detalii despre Centrul de Formare Continuă și formularul de înscriere pot fi găsite:

👉pe www.cfc.md 
👉sau la numărul de telefon +37378881087 Veaceslav Tiosa-Romanciuc
👉și +37379957997 Cristina Codreanu.

Mai multă imofrmație de dezvoltare personală pentru tineri găsesti în categoria Educational.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ce este suportul social și cum acesta ne îmbunătățește viața?
Next Cinci sfaturi pentru a-ți dezvolta startup-ul în perioada carantinei
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =