Cei mai îndrăzneți oameni, cele mai îndrăznețe branduri, cel mai îndrăzneț Festival


Vino să vezi lucrările celor 54 de artiști care s-au înscris deja în competiție și descoperă ce se întâmplă când un artist inventiv ia un brand progresiv și îl împachetează în noile tehnologii.

Mai ții minte când erai mic și te bucurai că mama ți-a pus desenul pe frigider?

Acum ai crescut tu, a crescut calibrul lucrărilor tale și a venit timpul să schimbi și zona de expunere. Participând în cadrul competiției “AI ART” by KIT KAT, ai ocazia să fii expus la BOLD FEST.

Festivalul organizat de RIIFT STUDIO este la a 3-a ediție și de data aceasta va avea loc la Mediacor în perioada 19-20 august. BOLD FEST e despre CreativeTech, Art & Community și promovează curajul și îndrăzneala de a explora intercalarea Artei, Inovației și Antreprenoriatului în experiențe bold.

Te invităm să călătorești în cele 3 dimensiuni: EXPO. CONFERENCE. MUSIC.

Zona expozițională e cea unde noi, tu și KitKat ne dăm întâlnire. Pe lângă experiențele imersive, unde nicio descriere nu poate reda ce o să simți, ți-am pregătit zona de Brand Experience – experiențe digitale pentru brand-uri îndrăznețe, unde reinventăm expozițiile obișnuite alături de brand-uri, creând experiențe participative unde protagonistul poveștii devii chiar tu.

KitKat e brandul care a ales să-și scrie povestea altfel, motiv pentru care împreună cu echipa BOLD, a lansat un open call pentru tine, graphic designer-ul, motion designer-ul,  animatorul sau pur și simplu creativul care vrea să exploreze noile tehnologii.

Regulile jocului sunt simple. Te înscrii în competiție, primești o mostră de ciocolată virtuală și creezi lumea digitală pusă pe pauză.

În schimb, obții un bilet dublu la BOLD FEST EXPO, ca să vii împreună cu persoana care va fi mândră să îți vadă lucrarea în zona ” AI ART” by KitKat.

BOLD Fest are un public larg și vast, așa că ai ocazia să fii văzut de viitorul angajator, un artist cu care vei colabora ulterior și alte persoane gata să își împărtășească experiența și să o audă pe a ta.

Pe lângă faptul că adaugi valoare portofoliului tău, m-ai ai și șansa să fii premiat:

Lucrarea statică (grafică) câștigătoare va fi premiată cu KitKat Award în valoare de 100 EUR.

Lucrarea dinamică (video/motion – max. 30 sec.) câștigătoare va fi premiată cu Kit Kat Award în valoare de 400 EUR.

Vrei să cunoști branduri deschise pentru astfel de colaborări și să afli secretele celor care deja au experiență? Vino la conferință, unde vorbim cu speakeri internaționali despre insights din Industria Creativă, Brands & Marketing, Inovațiile în Afaceri și Comunicare.

Încă ești de părere că nu e despre tine sau că n-o să te descurci?

Află că apariția noilor tehnologii a devenit subiect de discuție, motiv de frustrare pentru uni, de entuziasm pentru alții, dar pentru tine, ea poate fi ceea ce te va face cunoscut în calitate de artist.

Nu e despre producție, e despre cum combini elementele și îți folosești imaginația pentru transmiterea emoției din spate.

Nu pensula te face artist, ci viziunea. Inteligența artificială, e un instrument care nu te face mai mult sau mai puțin artist, dar te poate ajuta să îi dai viață ideii tale. Fie că ai deja experiență sau abia descoperi posibilitățile oferite de tehnologii, participă și exprimă-ți creativitatea!

Be BOLD, work hard, but don’t forget to Have A Break!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la programul de schimb academic FLEX 2024-2025
Next Concursuri internaționale la care pot participa creatorii de film și de animație
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 6 =