CEED Grow: Participă la workshop și află cum îți dezvolți afacerea în Social Media


CEED Grow Moldova: Vrei să afli cum poți face texte care să vândă pe Social Media? Ai nevoie de un sfat pentru afacerea ta de la un specialist, care știe cum stau lucrurile pe online?

Participă joi, 23 septembrie, începând cu ora 15:00 la Workshopul CEED Grow Moldova și află de la Elena Știubei, Bivol Silvia și Ana Melinte cum să-ți dezvolți afacerea în mediul online.

Vorbind de Social Media, majoritatea Brandurilor uită de comunicarea cu publicul său. Omit interacțiunile și postările creative, iar Ana Melinte are acest skill de a împacheta frumos Afacerea pe Instagram. De a transmite mesaje directe, generând interacțiuni și implicând audiența în viața Brandului.

Bivol Silvia este copywrinter,  project manager la Yep!Moldova, a organizat zeci de evenimente și a lucrat cu zeci de startupuri  și are experiență de integrare CRM.

Elena Știubei este o maestră a cuvintelor împachetate frumos și coerent și  va vorbi despre Ce texte vând pe Social Media?

Înregistrează-te la eveniment: AICI.

CEED Grow este o serie de ateliere tematice din cadrul programului național „Sipoteni – Capitala Tineretului 2020 – 2021”, susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Asociația Obștească „Centrul de Consultanță în Afaceri” care implementează proiectul „Academia Managerială pentru Tineri”.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous NFZ Fashion Pitch caută idei inovatoare din întreaga lume
Next Top 25 cărți de citit pe nerăsuflate pe care le vei adora (part.I)
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 17 =