Eveniment pentru tineri: participă la o discuție publică despre problemele cetățenilor în perioada de încălzire a blocurilor

eveniment pentru tineri

eveniment pentru tineri

La începutul sezonului de încălzire ești invitat la o discuție publică, eveniment pentru tineri ce va aborda problemele pe care le întâmpină cetățenii în perioada de încălzire a blocurilor din Chișinău.

La această discuție vor participa activiști civici, invitați din administrația publică locală, reprezentanți ai companiei Termoelectrica, cetățeni, administratori ai unor ÎMGFL-ui, Asociații de Proprietari în Condominiu, experți juriști, arhitecți etc.

În cadrul discuției vor fi abordate teme precum:

  • Care sînt problemele sistemului de încălzire centralizată a locuințelor?
  • Cum pot fi reduse facturile la căldură fără a diminua cantitatea de agent termic pe care o primesc blocurile și apartamentele?
  • Care sunt instrumentele de control asupra sistemului de furnizare a agentului termic pe care le pot folosi locuitorii din apartamentele blocurilor locative?
  • Cum pot fi izolate termic blocurile locative din Chișinău?
  • De unde am putea găsi resurse financiare pentru a acoperi cheltuielile de termoizolare a blocurilor din mun. Chișinău?
  • Cum pot cetățenii și APL să colaboreze pentru a soluționa problemele din sistemul centralizat de încălzire?

Acest eveniment pentru tineri va avea loc pe 30 octombrie, cu începere de la ora 16.30, în incinta Primăriei Municipiului Chișinău, sala de ședințe a Consiliului Municipal Chișinău, situat pe bd. Ștefan cel Mare, 83, et.2

Acest eveniment este organizat de A.O. Comunități pentru Democrație Participativă, în colaborare cu Centrul pentru Inițiative și Cercetări Platzforma și Rețeaua Civică Urbană.

Asociația Obștească Comunități Active pentru Democrație Participativă are scopul de mobilizare, consolidare, dezvoltare și organizare a unor comunități locale active din Republica Moldova, cât și din țările vecine.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fă schimb de experiență în cadrul programului „Professional Fellows”
Next ANACEC te provoacă să participi în concursul „Cel mai activ promotor al culturii calității”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 10 =