Echipa Interact Chișinău caută tineri voluntari cu vârsta între 12 și 18 ani


Clubul Interact Chișinău a dat start recrutărilor din acest an. Echipa este în căutare de noi membri dornici de a se dezvolta și a se implica activ în societate, în calitate de voluntari!

Cei care fac deja parte din familia Interact promit să ofere o atmosferă caldă, de familie, un loc ce îți permite să te dezvolți pe plan personal și profesional, dar și să contribui la îmbunătățirea societății în care trăiești.

„Pentru membrii clubului, anii de activare aici au fost anii în care și-au dezvoltat la maxim spiritul de echipă și capacitatea de a se organiza, iar pe lângă aceasta, au cunoscut oameni frumoși la suflet și au format prietenii durabile”, spun cei de la Interact.

Eligibili să aplice sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani, iar cei care sunt deja în clasa a 12-a – nu mai pot aplica. Șansele de a fi selectat/ă sunt pentru toți egale, căci nu este nevoie de multă experiență în voluntariat, ci de dorință de a te implica.

Doritorii de a aplica în calitate de voluntari, trebuie să completeze formularul de înscriere. Ulterior, la sfârșitul lunii, vor fi contactați cei care au trecut în etapa următoare.

Termenul limită este 26 septembrie.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CRJM și IPRE organizează Forumul „Reformarea justiției și combaterea corupției”
Next Află de ce ne face fericiți cititul și de ce ar trebui să îl practici mai des!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − ten =