Lecție publică organizată de MAIB // Metode aplicate în analiza solicitării de credit pentru IMM


Despre credite, specificul IMM și indicatorii financiari. O lecție publică cu tema „Metode aplicate în analiza solicitării de credit pentru clienții micro, mici, mijlocii. Indicatori financiari” va fi organizată de MAIB în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Pe 20 mai, începând cu ora 10:00, Tatiana Dimitriu, șefă a Departamentului Evaluarea Riscului de Credit în cadrul maib, va „îmbrăca” rolul de speaker, încercând să prezinte tinerilor studii de caz din propria experiență.

Tatiana activează în sistemul bancar de mai bine de 20 de ani, inclusiv 12 ani în direcția Credit Risk Management, participând la schimb de experiență în bănci din România, Ucraina (Raiffeisen Group) și Austria (Erste Group). Deține mai multe calificări internaționale, printre care Administrator de risc (Institutul Bancar Român), iar în prezent realizează master MBA la Tiffin University USA.

Conferința se adresează studenților din anul II și III, de la facultățile Finanțe, Contabilitate, Informatică și Marketing.

Descoperă mai multe articole pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous De ce merită să te implici în cadrul unui proiect Erasmus+? Experiența personală
Next Masa rotundă „ROLUL EDUCAȚIEI JURIDICE ÎN PROMOVAREA VALORILOR BUNEI GUVERNĂRI ÎN JUSTIȚIE”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + eleven =