Atelier de meșteșugărit pentru profesori: Creating a Thanksgiving Book


Ziua Recunoștinței vine și, chiar dacă anul acesta o vom sărbători virtual, America House Chișinău are ceva super distractiv pentru toți profesorii – un atelier de meșteșuguri, în care veți învăța cum să creați o Carte de Ziua Recunoștinței. În afară de aceasta, oaspetele nostru, Julie, va arăta, de asemenea, un alt „turkey project” care poate fi realizat la orice vârstă și va distribui mai multe resurse didactice în contextul Zilei Recunoștinței pe care le-ați putea folosi sau aplica și cu clasa dumneavoastră.

Julie este profesoară pentru clasele întâi care locuiește în Virginia de Vest, SUA și are o experiență de douăzeci de ani în predare. Julie a început o organizație care ajută studenții expuși riscurilor și o firmă de consultanță care lucrează cu educatori și școli. A fost de multe ori și în Moldova, exprimându-și foarte des admirația și dragostea pentru această țară.

NB! Ziua Recunoștinței este o sărbătoare națională în Statele Unite, iar Ziua Recunoștinței 2020 are loc joi, 26 noiembrieTimp de mai mult de două secole, Zilele Recunoștinței au fost sărbătorite de colonii și state individuale. Abia în 1863, în plin război civil, președintele Abraham Lincoln a proclamat Ziua Recunoștinței drept sărbătoare națională care va avea loc în fiecare noiembrie.

Evenimentul va avea loc pe ZOOM, pe 23 noimebrie începând cu 17:30, iar formularul de înregistrare poate fi accesat aici: https://forms.gle/GMjiUtPrRvzs5U4u8

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/3414892155293013/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Startup-uri care au avut de suferit și cele care au crescut în perioada pandemiei
Next Granturi locale al UE pentru Regiunea de Dezvoltare Sud
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *