Puterea Cuvântului. Social Media Conference


Social Media Conference: Puterea cuvântului, eveniment care adună la un loc pe cei din domeniul marketingului, afacerilor, jurnalismului și pe cei pasionați de mediul online, este pe ultima sută de metri. Pe 10 octombrie, ora 19:00, la Digital Park, urmează să se discute despre strategii inovatoare
de conținut, influența textului în online și cum să ajungem la publicul țintă.
Dacă n-ai rezervat încă un loc:

5 Motive pentru care ai fi interesat să participi:

  • Vei învăța de la experți, pentru că evenimentul aduce speakeri cu experiență, care îți vor împărtăși cunoștințele din domeniu și îți vor oferi sfaturi utile.
  • Vei obține multe informații valoroase. Speakerii au pregătit strategii, exemple, instrumente și inside-uri care-ți vor fi de folos pentru a formula corect un mesaj scris și vorbit.
  • Vei afla despre tendințe și surse de inspirație. Rețelele de socializare sunt în continuă schimbare iar tu vei afla cum și de unde să te inspiri pentru a scrie texte interesante și bune.
  • Vei avea parte de networking cu speakerii și invitații evenimentului. Social Media Conference adună profesioniști din industrie, ceea ce îți oferă oportunitatea să întâlnești și să creezi relații cu oameni cu interese similare.
  • Poți fi unul din câștigătorii premiilor oferite de către speakeri, și anume o consultanță gratuită, mentorat, audit sau un curs de marketing.
    Pe 10 octombrie, ora 19:00, ne vedem la 0.1 Social Media Conference: Puterea Cuvântului să împărtășim împreună cunoștințe și idei fascinante despre mediul digital și influența cuvântului în
    social media!

Locurile sunt limitate.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Democracy Debate Hub în Moldova. Înscrie-te!
Next Agenda pentru luna Octombrie a programului Creative Speakers
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − six =