Aspire International Hub pentru liderii tineri. Află de ce e important să participi


aspire hub leadership

Dacă sunteți un tânăr lider în căutarea de a vă extinde orizonturile prin a vă cunoaște mai bine pe voi înșivă, alăturați-vă evenimentului Aspire International Hub, ediția 2020!

De ce a fost creat Aspire Hub:

Pe măsură ce ritmul schimbărilor sociale și tehnologice eliberează rezervoare neașteptate de energie și inovație, orice lider trebuie să găsească principiile directoare care ajută procesul decizional, să își dezvolte instrumentele analitice și să-și extindă capacitățile de învățare.

Cu toate acestea, circumstanțele externe cu greu pot influența, atât timp cât acesta nu își cunoaște resursele interne. Implicarea în auto-reflecție este doar unul dintre obiceiurile minții care permit indivizilor să devină ființe autonome. Angajatorii de top nu mai caută doar expertiză practică, ci și o serie de abilități flexibile, care indică un nivel ridicat de inteligență emoțională.

Anumite instrumente sunt necesare pentru a stăpâni inteligența emoțională. Abilitatea de a suporta zgomotul zilnic, de a transforma situațiile provocatoare în resurse favorabile, precum și de a găsi consensul într-o echipă neomogenă, toate acestea necesită o minte interesantă, dornică să se dezvolte.

Aspire International Hub la Chișinău ediția 2020 este organizată tocmai din aceste motive!

De ce ai nevoie să partici:

Ședințele în cadrul Aspire International Hub sunt concepute pentru a vă ajuta să înțelegeți mai profund despre voi, pentru a vă îmbunătăți abilitățile de leadership și pentru a vă dezvolta potențialul de a construi obiceiuri durabile și de succes.

Aspire este o organizație non-guvernamentală care oferă programe de conducere și antreprenoriat pentru tinerii lideri din întreaga lume. Aceștia își propun să dezvolte o comunitate formată din lideri de succes, influenți și etici, cu diferite contexte și mentalități diverse, din Europa și de pe alte continente.

Puteți afla mai multe despre noi pe www.aspireacademy.ro.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job full-time // Ave Copiii angajează Pedagog Social
Next Curs gratuit pentru tinerii interesați de jurnalism: Academy of Citizen Journalism, runda IV
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *