Job//Asociația Promo-LEX angajează tineri în cadrul Programului „Monitorizarea Proceselor Democratice”

job, promo-lex

Foto-simbol: deschide.md

Asociația Promo-LEX este o organizație neguvernamentală care are drept scop dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice şi consolidarea societății civile.

Promo-LEX își desfășoară activitatea în cadrul a două programe: Programul Drepturile Omului și Programul Monitorizare Procese Democratice.

Context: Asociația Promo-LEX implementează în perioada 26 iulie 2016 – 25 iulie 2019 Programul “Democrație, Transparență și Responsabilitate”. Programul este susținut financiar de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID). Proiectul dat prevede activități de monitorizare, sensibilizare a opiniei publice și advocacy în legătură cu probleme ce vizează procesele de guvernare și politice, promovarea cetățeniei active și sporirea responsabilității autorităților și a altor actorilor politici.

În cadrul programului, Promo-LEX va desfășura de asemenea şi Misiunile de observare a următoarelor alegeri Parlamentare, precum și a alegerilor locale generale din 2019.

Obiectivul concursului de angajare: Identificarea și selectarea persoanelor pentru următoarele posturile vacante în cadrul Asociației Promo-LEX:

  • 1 Ofițer de Comunicare (Specialist relații publice): 1 persoană pentru perioada iunie – decembrie 2018, cu posibilitatea de prelungire a contractului pentru anul 2019;
  • 2 Analiști Juridici1 persoană pentru perioada iunie – decembrie 2018 și 1 persoană pentru perioada august – decembrie 2018, cu posibilitatea de prelungire a contractelor pentru anul 2019;
  • 1 Coordonator de campanii online1 persoană pentru perioada iunie – decembrie 2018, cu posibilitatea de prelungire a contractului pentru anul 2019;

Termenii de Referință detaliați pentru posturile vacante pot fi consultați urmând link-urile indicate mai sus.

Procedura de aplicare: persoanele interesate trebuie să prezinte Dosarul de Angajare conform cerințelor indicate în Termenii de Referință pentru fiecare post vacant în parte. Dosarele de Angajare trebuie să conțină:

  • CV-ul actualizat;
  • O scrisoare de motivare în care se va descrie experiența relevantă (dacă aveți experiență anterioară de colaborare cu Promo-LEX sau în domeniul electoral vă rugăm să indicați detalii), precum și motivația persoanei de a ocupa postul vacant.

Scrisoarea de motivare va mai conține următoarele informații:

  • Două persoane de referință – se va indica numele persoanei, organizația/instituția și datele de contact (foști/actuali angajatori, mentori sau profesori care pot oferi recomandări în susținerea candidatului);
  • Propunerea financiară (salariul/onorariul minim solicitat – se va indica suma netă, după reținerea impozitelor angajatorului și angajatului).

Dosarul de Angajare va fi completat în limba română şi trebuie expediat prin e-mail la adresa angajare@promolex.md cu indicarea postului pentru care se aplică. 

Data limita pentru depunerea dosarelor de angajare: 11 iunie 2018, ora 18.00.

Vor fi evaluate doar dosarele complete și depuse în termen!

Persoane de contact: Nicolae Panfil, Coordonator Programul Monitorizarea Proceselor Democratice, tel: 079381842, e-mail: nicolae.panfil@promolex.md și Olga Manole, Coordonator Programul GOTV, tel: 069177101, e-mail: olga_manole@promolex.md.

Evaluarea dosarelor se va realiza în 2 etape: (1) la prima etapă, dosarele vor fi analizate sub aspectul corespunderii candidaților cu cerințele stipulate în Termenii de Referință pentru fiecare post în parte; (2) cea de-a doua etapă va consta în intervievarea și testarea candidaților pre-selectați.

Pentru etapa II vor fi contactați doar candidații preselectați.

Asociația Promo-LEX încurajează aplicațiile timpurii şi îşi rezervă dreptul de a desfăşura interviuri cu potenţialii candidaţi anterior expirării termenului anunţului de angajare. Rezultatele concursului de angajare vor fi comunicate candidaților preselectați după expirarea termenului de colectare și evaluare a dosarelor.

Previous Cerul nu are limite! Priveşte şi ascultă cerul la inaugurarea publică Sky Transmitter din 29 mai
Next Job// Formator pentru livrarea Modulului I de instruire “Liderism Politic pentru persoanele de etnie romă”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *