Participă la Forumul ONG-urilor de Mediu, ediția 2018

ong, tineri , mediu, proiecte

Ediția anului 2018 este focusată pe următoarele aspecte:

– Monitorizarea procesului de reformă instituțională multi-dimensională  în Republica Moldova – conlucrarea pe viitor și așteptările sectorului asociativ de mediu;

– Monitorizarea procesului de integrare europeană pe dimensiunea protecția mediului, rolul și poziția sectorului asociativ de mediu;

– Provocările vis-a vis de fluviul Nistru – poziția sectorului asociativ și ultimele acțiuni întreprinse;

– Cadrul legislativ nou de mediu – înțelegerea și contribuirea la implementarea acestuia: poziția ONGurilor în raport cu poluatorii ce duc la degradarea calității mediului;

– Ariile protejate și ecosistemele Republicii Moldova: identificarea, instituirea și asigurarea funcționalității, rolul ONG-urilor în acest proces.

Pe lângă prezentări informative, Forumul va oferi posibilitatea participanţilor de a interacţiona cu experţi naţionali din domeniile relevante, reprezentanţi ai organizaţiilor donatoare, oficiali guvernamentali etc. În cadrul Forumului, participanţii vor afla care sunt noile tendinţe şi noutăţi cu privire la dezvoltarea protecţiei mediului.

Forumul va deveni o platformă de schimb de experiența, bune practici, rezultate realizate și comunicare cu donatorii care sunt interesați să susţină proiecte de mediu și dezvoltare comunitară în Republica Moldova.

Doritorii de a participa la acest forum, sunt rugaţi să completeze formularul de aplicare. Termenul limită de aplicare este marţi, 17 aprilie 2018.

Pentru informații apelați: (+ 0 22)996163/069589607 sau pe email: n.guranda@vox.md, persoană de contact: Guranda Natalia.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Pe 29 aprilie participă la cea mai amplă acţiune de voluntariat - „Ziua Faptelor Bune 2018”
Next Au început înscrierile pentru Programul de Tabere „ARC” - 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × four =