Aplică acum pentru a deveni un Tânăr Ambasador European!


Ești tânăr, dinamic și entuziast, ești interesat de parteneriatul țării tale cu Uniunea Europeană? Îți dorești să afli mai multe despre oportunitățile UE pentru tineri, să îți reprezinți țara la nivel internațional și să contribui la dezvoltarea comunității tale? Vrei să deprinzi noi abilități și să-ți faci noi prieteni din toată Europa, care împărtășesc ideile și interesele tale?

Dacă ai vârsta cuprinsă între 16 și 26 de ani, ai un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze și ești cetățean al unei țări partenere din Est (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) sau al oricărui stat membru al UE și al Regatului Unit, poți aplica începând de astăzi pentru a te alătura inițiativei „Tinerii Ambasadori Europeni” (YEAs), lansată de programul „Vecinii UE de la est”.

Pentru a candida trebuie să completezi această cerere până vineri, 30 septembrie 2022.

Procesul de selectare se va desfășura în câteva etape, iar în săptămânile care vor urma, candidații selectați vor fi invitați la interviuri și vor participa la sesiuni speciale despre inițiativa YEAs și despre subiecte legate de UE. Mai multe informații despre procesul de aplicare și selectare pot fi găsite aici.

Inițiativa „Tinerii Ambasadori Europeni” a fost lansată în 2016, ca parte a Programului Regional de comunicare al UE pentru Vecinătatea Estică – programul „VECINII UE de la est”.  

Află mai multe:

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai între 20-27 de ani? Înscrie-te în programul PromoTe, ediția a III-a, lansat de asociația Promo-LEX!
Next Skincare - sfaturi pentru o piele sănătoasă
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + eight =