Apel de proiecte pentru tinerii preocupați de problemele mediului!


Apel de proiecte pentru tinerii preocupați de problemele mediului! Oportunitatea se adresează tuturor tinerilor europeni cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani.

Candidații vor trebui să aducă idei noi și utile din punct de vedere social pentru a lupta mai bine și a se adapta la schimbările climatice, pentru a promova economia circulară, gestionarea deșeurilor și a resurselor naturale, pentru a acționa în favoarea biodiversității sau pentru a dezvolta educația cetățenilor pentru dezvoltare durabilă.

Proiectele propuse pot fi soluții digitale, tehnice, tehnologice, organizaționale sau instrumente de mobilizare și trebuie să răspundă nevoilor colective identificate, făcând parte pe termen lung și într-o abordare de solidaritate și conservare a mediului.

Proiectele selectate vor constitui soluții inovatoare pentru dezvoltare durabilă și tranziție ecologică, organizate sub formă de standuri, în cadrul Conferinței europene a tineretului organizată în timpul Președinției franceze a Uniunii Europene (FPUE) în perioada 24-26 ianuarie 2022. 

Tinerii vor fi, de asemenea, invitați să participe la ateliere de lucru în cadrul conferinței. Candidații își vor prezenta proiectele în fața unui juriu. Cele mai bune proiecte vor fi premiate cu această ocazie.

Apelul de proiecte este deschis între 15 octombrie 2021 și 30 noiembrie 2021.

Detalii suplimentare despre această oportunitate, vezi aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Gala Studenților Originari din Republica Moldova extinde termenul de înscriere!
Next Săptămâna Non-Violenței în Familie la Centrul Municipal de Tineret Chișinău
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − nine =