AO “SOS Autism” Moldova invită la un webinar: „Cum înțeleg semnele autismului?”


semnele autismului webinar

AO ”SOS Autism” Moldova invită toți doritorii la un webinar gratuit, dintr-o serie de 10 webinare pentru perioada carantinei. Subiectul pus în discuție, de data aceasta este: „Cum să înțeleg de timpuriu semnele autismului?”

Acest webinar gratuit va avea loc pe 29 mai 2020, la 19.00. Subiectul discutat: „Cum să înțeleg de timpuriu semnele autismului?” Vei afla răspuns și alte întrebări importante: De ce e atât de complicat să înțelegi semnele autismului? Unde mă pot adresa pentru un diagnostic în Republica Moldova?

La toate întrebările dvs. va răspunde Victoria Garstea, medic șef de secție Centrul Medical SOS Autism.

Pentru a participa la eveniment, înregistrați-vă din timp. Vă puteti înscrie, accesând acest link. Urmăriți email-ul pentru a obține mai multe informații despre eveniment.

Autismul este considerat maladia secolului XXI. În lume, fiecare al 68-lea copil se naşte cu autism şi această cifră creşte cu 13% anual. În Republica Moldova nu există o statistică clară.

Acest eveniment este posibil în cadrul proiectului „Ajutor pentru copiii cu autism (TSA) și boli genetice rare din Moldova” finanțat de Agenția Cehă de Dezvoltare și Cooperare și implementat de Adra Republica Cehă și ADRA Moldova în parteneriat cu AO SOS Autism.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Târgul online: „Locuri de muncă în Moldova” pentru cei care își caută un job
Next EU DEBATES CAFE: Dialogul între Chișinău și Tiraspol pe timp de pandemie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 7 =