Conferință internațională despre societăți ecologice și incluzive în era digitală


conferință internațională

Fundația Europene de Formare organizează un eveniment internațional axat pe competențe pentru societăți ecologice și incluzive în era digitală. Conferința va avea loc în perioada 21-25 iunie și va premia cele mai bune practici în dezvoltarea competențelor ecologice.

Conferința „Construirea sistemelor de învățare pe tot parcursul vieții: competențe pentru societăți ecologice și incluzive în era digitală”, este organizată cu colaborarea BERD, OIM și UNICEF. 

Evenimentul are un dublu obiectiv: crearea unui forum de reflecție comună asupra experienței naționale și internaționale în transformarea sistemelor de educație și formare în învățare pe tot parcursul vieții și confirmarea priorităților pentru cooperarea viitoare în domeniul dezvoltării capitalului uman pe fondul evoluțiilor globale și provocări precum pandemia COVID-19.

Pe 25 iunie , ETF va dezvălui, de asemenea, cei trei câștigători ai premiului ETF Green Skills Award, care va reprezenta cele mai bune povești în dezvoltarea competențelor care împuternicesc tranziția verde. Reprezentanții din Azerbaidjan, Belarus și Ucraina sunt printre finaliști.

Conferința va reuni actori la toate nivelurile în dezvoltarea sistemelor de educație și formare: factorii de decizie politică, practicienii, angajatorii, organizațiile internaționale și partenerii de cooperare bilaterali și multilaterali, experții, cercetătorii, reprezentanții tinerilor, sindicatele și organizațiile societății civile. Pentru detalii despre participare, accesează acest link.

Evenimentul se va desfășura în perioada 21-25 iunie 2021.

Fundația Europeană de Formare este agenția UE care sprijină țările din vecinătatea UE să își reformeze sistemele de educație, formare și piața muncii. 

Sursa: www.euneighbours.eu

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tinerii studenți pot deveni coordonator SDG pentru anul 2021-2022
Next Vrei să lucrezi în IT, dar nu știi de unde să începi? Află la acest curs
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 17 =